Aesthetic & Spa Awards 2020: Η ResultMed απέσπασε χρυσό βραβείο για το Le Shape


Aesthetic & Spa Awards 2020: Η ResultMed απέσπασε χρυσό βραβείο για το Le Shape

To Le Shape εφαρμόζει την πλέον σύγχρονη και αποτελεσματική τεχνολογία των Laser στη μη επεμβατική καταπολέμηση του τοπικού πάχους.

Πριν λίγες ημέρες, στον πολυχώρο Gazarte, στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκαν τα Aesthetic & Spa Awards 2020 που διοργάνωσε η Boussias Communications. Για 1η χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πτυχές της προόδου και της αριστείας στο χώρο της ομορφιάς, της ευεξίας και του wellness, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών, όσο και σε επίπεδο θεραπειών και προϊόντων.

Η ResultMed απέσπασε χρυσό βραβείο για το Le Shape!

Η ResultMed είναι η μοναδική κυπριακή εταιρεία που συμμετείχε στη μεγάλη αυτή διοργάνωση και μάλιστα απέσπασε τη μεγαλύτερη διάκριση στην κατηγορία Aesthetic Device of the Year 2020, λαμβάνοντας το Gold Award για το μηχάνημα Le Shape.

To Le Shape Non Invasive Laser Lipolysis 1060nm εφαρμόζει την πλέον σύγχρονη και αποτελεσματική τεχνολογία των Laser στη μη επεμβατική καταπολέμηση του τοπικού πάχους επιτυγχάνοντας μόνιμη μείωση του 24% του λιπώδους ιστού σε μία συνεδρία.  Η διαρκώς αυξανόμενη τάση για μη επεμβατική τεχνική κατά του τοπικού πάχους, όπως π.χ. τα "ψωμάκια" στις γυναίκες ή το "σωσίβιο" στους άνδρες, ωθεί σε τεχνολογικές εξελίξεις που δίνουν νέες δυνατότητες.

H Έλενα Γρηγοροπούλου και ο Χρήστος Λαδόπουλος

Με τη χρήση της πρωτοποριακής τεχνολογίας Laser σε μήκος κύματος 1060nm που εφαρμόζεται με το εξελιγμένο μηχάνημα Laser Λιποδιάλυσης Le Shape το περίγραμμα του σώματος αναδιαμορφώνεται, σμιλεύεται, μορφοποιείται, καθώς προκαλείται οριστική αντιμετώπιση της τοπικής εναπόθεσης λίπους ήδη από την πρώτη συνεδρία.

Xωρίς πόνο και χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια για το δέρμα επιτυγχάνεται μόνιμη διάλυση των λιποκυττάρων στην περιοχή εφαρμογής. Τα αποτελέσματα είναι ορατά και μετρήσιμα μέσα σε 4 εβδομάδες και μπορεί να γίνει αξιολόγηση με λιπομέτρηση.

Είναι μία σύντομη διαδικασία που διαρκεί μόλις 25 λεπτά, είναι ασφαλής και εμφανώς αποτελεσματική.

Tags ResultMed, le shape, Ομορφια, beauty news, beauty, Aesthetic & Spa Awards 2020


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2128 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3688 s // Total time: 2.5816 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X