Τρία κουρέματα που θα κυριαρχήσουν την άνοιξη του 2020


Τρία κουρέματα που θα κυριαρχήσουν την άνοιξη του 2020

Τι να ζητήσεις από το κομμωτή σου με μία λέξη;

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να καλωσορίσεις την άνοιξη, με ένα νέο κούρεμα; Αμφιβάλλουμε. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να δείξεις πόσο μέσα στα πράγματα είσαι από το να υιοθετήσεις τα κορυφαία hair trends πρώτη, πριν απ’ όλες; Αμφιβάλλουμε ξανά. Στο missbloom.gr βρήκαμε τα πιο trendy κουρέματα για την άνοιξη 2020:

Τι να ζητήσεις από το κομμωτή σου με μία λέξη; Κίνηση. Κοινός παρανομαστής κάθε hair trend της άνοιξης είναι πάντα το έντονο φιλάρισμα. Το χειμώνα από την άλλη τα μαλλιά τείνουν να είναι πιο sleek και ίσια. Όπως και να το κάνουμε όμως αυτό το look είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί στο κλίμα των πιο ζεστών μηνών του χρόνου. Η υγρασία απαιτεί περισσότερη κίνηση και ειλικρινά, δεν παραπονιόμαστε καθόλου που θα αποχωριστούμε την πρέσα μαλλιών.

Ακολουθούν τα κουρέματα που αναμένεται να γεμίσουν το feed σου μέσα στους επόμενους μήνες:

Τα καλύτερα κουρέματα για την άνοιξη 2020

The Clavicut

Το λεγόμενο clavicut θυμίζει αρκετά lob, αλλά είναι πιο μακρύ. Για την ακρίβεια φτάνει στα κόκαλα του στέρνου. Ένας από τους λόγους που το εν λόγω κούρεμα είναι τόσο δημοφιλές είναι πως είναι απίστευτα κολακευτικό για όλες τις υφές μαλλιών, αλλά και όλα τα σχήματα προσώπου. Πρόκειται για ένα edgy και ταυτόχρονα σοφιστικέ look που αξίζει να δοκιμάσεις φέτος!

’60s Pixie

Οι hair experts είχαν προβλέψει πως το pixie θα είναι το it κούρεμα του 2020 και δεν είχαν άδικο. Το πιο άνετο και low maintenance στιλ της λίστας μας αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δημοφιλές την άνοιξη. Η νέα του εκδοχή έχει ρετρό χαρακτήρα και θυμίζει έντονα τη δεκαετία των ’60s και την Twiggy haircuts. Η κίνηση και το φιλάρισμα είναι εδώ και πάλι λέξεις κλειδιά.

Το νέο καρέ

Φυσικά και το καρέ εξακολουθεί να είναι μία από τις top τάσεις στα μαλλιά. Η νέα του εκδοχή είναι ασύμμετρη, με τα μαλλιά να είναι πιο κοντά στο πίσω μέρος και πιο μακριά μπροστά.

Tags μαλλιά, κουρέματα, κοψιμο, ομορφιας, beauty, hair, hair style, hair cut


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7436 s (227 Queries.) // Parse time: 1.4094 s // Total time: 4.1530 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X