Τι προβλέπουν τα ζώδια για τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020; 


Τι προβλέπουν τα ζώδια για τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020; 

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 

Κριός

Τα άστρα σας βοηθούν να κινηθείτε με περισσότερη ευελιξία και διπλωματία στη πορεία που έχετε χαράξει, κάνοντας τους απαραίτητους συμβιβασμούς ή απλά δείχνοντας ότι έχετε την διάθεση να τους κάνετε…

Ταύρος

Σήμερα έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες, γιατί κάτι χαρμόσυνο θα συμβεί στον γάμο ή τις συνεργασίες σας. Μην μένετε αδρανείς από ανούσιες ανασφάλειες.  

Δίδυμοι

Ξαφνικές γνωριμίες σας οδηγούν σε άλλα περιβάλλοντα δράσεις. Το θηλυκό στοιχείο πολύ έντονο, νέες ερωτικές γνωριμίες  για τους άντρες και  επαγγελματικές γνωριμίες για τις γυναίκες.

Καρκίνος

Η τύχη είναι τώρα πια με το μέρος σας. Σύντομα θα κάνετε ένα καινούργιο βήμα προς όφελος σας, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Λέων

Τα άστρα σας χαμογελούν σήμερα. Η διάθεση σας είναι καλύτερη και οι πιθανότητες να καλυτερεύσουν τα πράγματα με το σύντροφο σας είναι περισσότερες.

Παρθένος

Κάντε μια ενδοσκόπηση. Ίσως κάποιοι από τους στόχους σας χρειάζονται αναθεώρηση. Τα όρια για δράση θα είναι στενά σήμερα.

Ζυγός

Μην προσπαθείτε να αλλάξετε τη γνώμη των άλλων. Μόνο μπερδέματα και έριδες θα δημιουργήσετε, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Σκορπιός

Προσοχή στην ένταση και τη νευρικότητα που θα σας δημιουργήσουν συνάδελφοι και προϊστάμενοι  σήμερα. Αποφύγετε λογομαχίες!!!

Τοξότης

Έχετε συσσωρεύσει μεγάλη κούραση. Το πλανητικό σύστημα σήμερα είναι αρκετά πιεστικό. Μια οικονομική απογοήτευση θα σας γεμίσει με εντάσεις. 
Αιγόκερως

Εσωτερική ένταση που θα σας φέρει εκνευρισμό και θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις στον τρόπο που λαμβάνετε τις πληροφορίες από τους τρίτους. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ηρεμία σας και την αισιοδοξία σας.

Υδροχόος

Το πλανητικό σύστημα θα σας φέρει συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και εκρήξεις θυμού, λόγω των πολλαπλών εμποδίων, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. 

Ιχθείς

Λάθη του παρελθόντος στη σχέση σας με αγαπημένα πρόσωπα ξεκαθαρίζουν άμεσα. Τα άστρα σας χαρίζουν βοήθεια και συμπαράσταση από το φιλικό περιβάλλον σας.

 

Aπο την Αλίντα Κανάκη

πηγή: alindakanaki.gr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7434 s (229 Queries.) // Parse time: 0.2815 s // Total time: 3.0249 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X