Αντώνης Κανάκης: Η σπάνια εξομολόγηση για τη σύντροφό του και ο λόγος που δεν την βλέπουμε ποτέ


Αντώνης Κανάκης: Η σπάνια εξομολόγηση για τη σύντροφό του και ο λόγος που δεν την βλέπουμε ποτέ

Η αναφορά του παρουσιαστή στη γυναίκα της ζωής του!

Ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος σπάνια δίνει συνεντεύξεις και ακόμα πιο σπάνια αναφέρεται στη σύντροφό του, μίλησε στη νέα εκπομπή της Αθηναϊδας Νέγκα.

Αναφερόμενος στη σύντροφό του, είπε: “Δεν είναι ότι φοβάμαι ή ότι κρύβω κάτι, αλλά δεν έχω καταλάβει ποτέ γιατί η προσωπική μου ζωή μπορεί ή να ενδιαφέρει τον οποιοδήποτε, ή να νιώθω την ανάγκη πως θα αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία αν τη μοιραστώ ή αν τη δημοσιοποιήσω.

Νομίζω πως δεν υπάρχει μέτρο από ένα σημείο και μετά. Δεν μπορείς να πεις ότι θα δείξεις λίγο από την προσωπική σου ζωή. Δεν υπάρχει καμία φωτογραφία της γυναίκας μου, δεν υπάρχει κανένα σχέδιο. Νιώθω ότι η προσωπική μου ζωή είναι μόνο για εμάς. Από εκεί και πέρα και το κορίτσι που είμαστε παρέα είναι της ίδιας ιδιοσυγκρασίας. Δεν είχε social media. Και κατά συνέπεια αν δεν ταιριάζαμε....

Είναι ένα θαυμάσιο πλάσμα, μια θαυμάσια μητέρα, πολύ καλό παιδί. Δεν έχουμε παντρευτεί. Δεν έχει καμία βαρύτητα για μένα ο γάμος. Προσπαθώ να είμαι καλός σύντροφος. Η φωτογραφία που νομίζετε πως είναι η σύντροφός μου και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δεν είναι αυτή. Κάθε σχέση είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Το πάνω χέρι στο σπίτι το έχει εκείνη”.
 

Tags αντωνης κανακης, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1566 s (250 Queries.) // Parse time: 1.6423 s // Total time: 3.7989 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X