"Westworld III": Το μεγάλο φινάλε της καταιγιστικής σειράς έρχεται στη Nova Cyprus, ταυτόχρονα με την Αμερική!


"Westworld III": Το μεγάλο φινάλε της καταιγιστικής σειράς έρχεται στη Nova Cyprus, ταυτόχρονα με την Αμερική!

Διαβάστε αναλυτικά

Ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της σειράς “Westworld”, μίας από τις πιο ακριβές και φιλόδοξες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών, κάνει πρεμιέρα ταυτόχρονα με την Αμερική - με ελληνικούς υπότιτλους  στη Nova Cyprus, από την Κυριακή  15 Μαρτίου και κάθε Κυριακή, στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα, στο Novacinema4HD, ενώ η Prime Time προβολή της είναι τη Δευτέρα 16 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα στις 22:00.

Ο τρίτος κύκλος της σειράς φεύγει από τα θεματικά πάρκα που γνωρίσαμε κι εκτυλίσσεται στον πραγματικό κόσμο, με πρωταγωνιστή τον Ααρον Πολ, ο οποίος θα βρεθεί μπροστά στα μεγαλεπήβολα σχέδια της Ντολόρες, που ερμηνεύει η Εβαν Ρέιτσελ Γουντ. Η τρίτη σεζόν δεν θυμίζει τίποτα από όσα έχουν προηγηθεί, ενώ αναμένονται μεγάλες εκπλήξεις.

Ανάμεσα στο πρωταγωνιστικό καστ συγκαταλέγονται και οι Εντ Χάρις, Τζέφρι Ράιτ, Λίνα Γουέιθ και Βενσάν Κασέλ. 

Η σειρά πραγματεύεται θέματα, όπως η τεχνητή νοημοσύνη και το κατά πόσο αυτή ακολουθείται από «τεχνητή συνείδηση», αλλά και η εξέλιξη της ηθικής στο μέλλον. Δημιουργοί της σειράς είναι ο Jonathan Nolan (Person of Interest, The Dark Knight, Interstellar) και η Lisa Joy Nolan (Burn Notice).

Το “Westworld III” θα είναι διαθέσιμο και στις υπηρεσίες Nova Go και Nova On Demand, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν την ευκαιρία να το απολαύσουν όποτε το επιθυμούν και όπου και αν βρίσκονται. 
 

Tags nova cyprus


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6985 s (278 Queries.) // Parse time: 0.6099 s // Total time: 3.3084 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X