Φαίη Σκορδά: Η αντίδρασή της μόλις έμαθε πως έχει κορωνοϊό! [βίντεο]


Φαίη Σκορδά: Η αντίδρασή της μόλις έμαθε πως έχει κορωνοϊό! [βίντεο]

Η επικοινωνία με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και όλα όσα της αποκάλυψε η παρουσιάστρια

Η Φαίη Σκορδά, το βράδυ του Σαββάτου, 14 Μαρτίου αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως βγήκε θετική στον κορωνοϊό.

Διαβάστε ακόμα: Τζώνη Kαλημέρης – Χριστίνα Κοντοβά: Eιναι θετικοί στον κορωνοϊό [εικόνα]

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μέσα από την εκπομπή της νωρίτερα σήμερα το πρωί, αποκάλυψε πως επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Φαίη Σκορδά, αποκαλύπτοντας στη συνέχεια τι είπαν.

Διαβάστε ακόμα: Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό [εικόνα]

“Μίλησα χθες με τη Φαίη Σκορδά. Γίνεται κάτι παράδοξο που το ακούμε από τους γιατρούς. Η Φαίη είναι τελείως ασυμπτωματική. Μέχρι χθες το απόγευμα που μιλήσαμε στο τηλέφωνο δεν είχε το παραμικρό σύμπτωμα. Ούτε δέκατα, ούτε πονόλαιμο. Τίποτα.

Γιατί μπήκε στη διαδικασία να κάνει το τεστ; Όχι γιατί ήταν στην Ιταλία όπως την κατηγορούν. Στην Ιταλία ήταν πριν ξεκινήσουν τα κρούσματα. Η Φαίη ανησύχησε με όλη αυτή τη κουβέντα που γινόταν για τα πιθανά κρούσματα στο Just the 2 of us.

Και επειδή υπάρχουν κάποιοι συνεργάτες που δουλεύουν και στα δύο προγράμματα, εκείνη επειδή έχει άγχος, έκανε προληπτικά το τεστ και θεωρούσε βέβαιο πως θα βγει αρνητικό. Όταν την πήραν τηλέφωνο σοκαρίστηκε, αιφνιδιάστηκε και δεν το περίμενε. Αμέσως ως όφειλε, ενημέρωσε τους πάντες”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το zappitgr: 

 


 

 

Tags φαιη σκορδα, κορωνοιος, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, σταματινα τσιμτσιλη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0058 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0306 s // Total time: 0.0364 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X