Τζώνη Καλημέρης – Χριστίνα Κοντοβά: Το πρώτο τους μήνυμα μετά την είδηση πως είναι θετικοί στον κορωνοϊό [εικόνα]


Τζώνη Καλημέρης – Χριστίνα Κοντοβά: Το πρώτο τους μήνυμα μετά την είδηση πως είναι θετικοί στον κορωνοϊό [εικόνα]

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας τους;

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως θετικοί ανάμεσα στα κρούσματα του κορωνοιού βρίσκονται και αρκετοί επώνυμοι Έλληνες όπως το γνωστό ζευγάρι Τζώνη Καλημέρης και Χριστίνα Κοντοβά.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Τζώνη Καλημέρης σε συζήτηση που είχε στο twitter με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο όπου και ανακοίνωσε πως μαζί με την σύντροφο του νόσησαν από τον ιό, ανάμεσα σε εκείνους που ήδη έχουν βγει θετικοί. 

Σε ανάρτηση της η Χριστίνα Κοντοβά, το βράδυ της Τρίτης 17 Μαρτίου στον λογαριασμό της στο instagram μας ενημέρωσε για το ποια είναι μέχρι στιγμής η κατάσταση της υγείας τους και αν έχουν κάποια έντονα συμπτώματα αναφέροντας: “Πως να γλιτώσει μάτια μου ο ένας απ’τον άλλο...” Δεν γλιτώσαμε τον ιό αλλά τουλάχιστον έχουμε ο ένας τον άλλο! Τα συμπτώματά μας είναι ήπια εδώ και λίγες μέρες... Ευχαριστούμε για τα μηνύματα σας!”

Mάλιστα στην ανάρτηση που έκανε, δημοσίευσε και εικόνα με τους δυο τους να είναι στο σπίτι σε καραντίνα τηρώντας έτσι το μήνυμα της εκστρατείας που κάνει τον γύρο του διαδικτύου “μένουμε σπίτι”. Δείτε την ανάρτηση τους πιο κάτω:

Tags Χριστίνα Κοντοβά, τζωνη καλημερης, διασημοι, κορωνοιος, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2742 s (234 Queries.) // Parse time: 1.7840 s // Total time: 5.0582 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X