Σάκης Ρουβάς: Αποκάλυψε τι κάνει αυτές τις ημέρες στο σπίτι και μας ενθουσίασε! [βίντεο]


Σάκης Ρουβάς: Αποκάλυψε τι κάνει αυτές τις ημέρες στο σπίτι και μας ενθουσίασε! [βίντεο]

Η αποκάλυψη που έκανε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

Μαζί με την οικογένεια του στο σπίτι βρίσκεται αυτές τις δύσκολες ημέρες και ο Σάκης Ρουβάς λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα ασφαλείας για προστασία από την πανδημία Covid-19.

Ο τραγουδιστής μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, ανέφερε πως αξιοποιεί τον ελεύθερο του χρόνο στο σπίτι με τα παιδιά του δηλώνοντας πως: "Είμαστε μέσα στο σπίτι όπως όλος ο κόσμος. Με τα παιδιά και την Κάτια προσπαθούμε να βρούμε έναν τελείως διαφορετικό ρυθμό. Με τέσσερα παιδιά μέσα στο σπίτι δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα, αλλά πρέπει να γίνεσαι δημιουργικός".

Διαβάστε ακόμα: Σάκης Ρουβάς: Αυτό είναι το καθημερινό πρόγραμμα διατροφής του

Μάλιστα ανέφερε πως αυτή η κατάσταση τους έφερε πιο κοντά ως οικογένεια τονίζοντας: "Είναι μια πολύ ωραία ευκαιρία να έρθω πιο κοντά με τα παιδιά μου. Είναι εκπληκτικό πως αυτός ο ιός που μας έχει απομακρύνει όλους, μας έχει φέρει μέσα στην καρδιά μας και την ψυχή μας, την ανάγκη να είμαστε πόσο κοντά. Πόσο σημασία έχει για εμάς να ακουμπάμε και να αισθανόμαστε ο ένας τον άλλον. Ίσως υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούμε να διδαχτούμε."

Eπίσης, ο Σάκης Ρουβάς σχολίασε πως τα παιδιά του ενημερωμένα σχετικά με τον ιο και ξέρουν ακριβώς τι συμβάινει απο την αρχή μάλιστα δηλώνοντας: "Είναι δύσκολο να πείσεις τα παιδιά πως η μόνη λύση είναι να μείνουν μέσα στο σπίτι. Τα παιδιά είναι πλήρως ενημερωμένα από την αρχή. Ξέρουν τι συμβαίνει. Καταλαβαίνουν, παρακολουθούν. Είναι και ο μόνος τρόπος να μπορέσουν να συναινέσουν".

Κατόπιν, ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως του αρέσει πολύ να μαγειρεύει και μάλιστα, όπως ανέφερε το κάνει πολύ καλά, καθώς η γιαγιά και η μητέρα του, είχαν φροντίσει να του μάθουν αρκετά μυστικά της κουζίνας, τα οποία έχει χρόνο τώρα να τα αξιοποιήσει. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο: 

 

 

Tags σακης ρουβας, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, κορωνοιος, παιδια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0252 s (251 Queries.) // Parse time: 0.7331 s // Total time: 3.7583 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X