Ο απόλυτος οδηγός ομορφιάς για να περιποιηθείς τον εαυτό σου μόνη στο σπίτι


Ο απόλυτος οδηγός ομορφιάς για να περιποιηθείς τον εαυτό σου μόνη στο σπίτι

Μάθε πώς μπορείς να περιποιηθείς τον εαυτό σου στο σπίτι σου χωρίς να χαλάσεις ευρώ.

Αυτή η περίοδος είναι μια καλή ευκαιρία για να πάρεις την περιποίηση σου στα δικά σου χέρια! Με τα κατάλληλα υλικά μπορείς να περιποιηθείς τον εαυτό όπως θα έκανε ένας επαγγελματίας!

Κάνε ένα ζεστό μπάνιο: Μπορεί να σου ακούγεται κλισέ αλλά η αρχή της περιποίησης του εαυτού σου ξεκινάει με το κατάλληλο μπάνιο. Άναψε γύρω από τη μπανιέρα σου τα αγαπημένα σου αρωματικά κεριά, βάλε ένα ποτήρι κρασί και την αγαπημένη σου μουσική να παίζει. Αφού το κάνεις αυτό, γέμισε τη μπανιέρα με καυτό νερό και εμπλούτισε την με το αγαπημένο σου έλαιο ή άλατα. Άδειασε το μυαλό σου και μπες μέσα στη μπανιέρα σου για να απολαύσεις ένα σούπερ χαλαρωτικό μπάνιο.

Μασάζ: Zήτησε από το αγόρι σου αντί για το αγαπημένο σου φαγητό να σου κάνει ένα μασάζ έτσι ώστε να διώξεις από επάνω σου όλη την ένταση. Εξήγησε του ότι το έχεις πραγματικά ανάγκη και με όπλο το αγαπημένο σου ενυδατικό λαδάκι, άφησε τον να σε περιποιηθεί με ένα μασάζ. Φυσικά μπορείς πάντα να του το ανταποδώσεις και χωρίς καθόλου κόπο να έρθετε ακόμη πιο κοντά.

Μανικιούρ σαν επαγγελματίας: Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και το μανικιούρ σου θα φαίνεται σαν επαγγελματικό.

  • Ξέβαψε τα νυχάκια σου, έτσι ώστε να είναι έτοιμα για το καινούργιο χρώμα που θα τους δώσεις.
  • Αφού καθαρίσεις τα πετσάκια και λιμάρεις έτσι ώστε να δώσεις σχήμα στα νυχάκια σου, πέρασε μια στρώση διάφανης βάσης.
  • Πέρασε μια στρώση από το βερνίκι σου και σταθεροποίησε το χρώμα με μια ακόμη στρώση από διάφανο χρώμα.

Tip: Aν μετά το μανικιούρ χρειαστεί να κάνεις κάποια δουλίτσα στο σπίτι, όπως π.χ. να πλύνεις τα πιάτα, διατήρησε τέλειο το μανικιούρ σου απλώνοντας στα χεράκια σου λίγο ελαιόλαδο πριν φορέσεις τα γάντια για να πλύνεις. Έτσι θα διατηρήσεις το μανικιούρ σου άψογο.

Μάσκα, peeling, αποτρίχωση: Eίναι λίγα μόνο από τα πράγματα που μπορούν να σου εξασφαλίσουν εγγυημένη περιποίηση από την άνεση του σπιτιού σου! Για το πρόσωπο ακολούθησε την παρακάτω ρουτίνα περιποίησης:

  • Ντεμακιγιάζ: Αν είσαι βαμμένη αφαίρεσε τα υπολείμματα μακιγιάζ και στη συνέχεια με ένα απαλό καθαριστικό προσώπου καθάρισε την επιδερμίδα σου.
  • Peeling: Θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και θα αφήσει την επιδερμίδα σου λεία και καθαρή, έτοιμη να απορροφήσει την κρέμα που θα απλώσεις αργότερα. Tip: Αν θέλεις δέρμα απαλό σαν μωρού δεν έχεις παρά να αναμείξεις μέλι με ζάχαρη από την κουζίνα σου (1 κουτ. σούπας μέλι με 1κουταλ. Γλυκού ζάχαρη) και να αναμείξεις τα υλικά. Στη συνέχεια κάνε απαλό μασάζ με το μείγμα. Δε θα πιστεύεις πόσο απαλή θα είναι η επιδερμίδα σου!
  • Ενυδάτωση: Aφού καθαρίσεις σωστά την επιδερμίδα σου, φρόντισε να την ενυδατώσεις σωστά με ενυδατική κρέμα ή μάσκα. 

Tags beauty, Ομορφια, προσωπο, Σώμα, Νυχια, χαλαρωση, Spa, relax, face, body, manicure, peeling, MASK, μασκα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7267 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2282 s // Total time: 2.9549 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X