Το μήνυμα επώνυμης Κύπριας που γιόρτασε τα γενέθλια της σε καραντίνα


Το μήνυμα επώνυμης Κύπριας που γιόρτασε τα γενέθλια της σε καραντίνα

Τα συγκινητικά λόγια της και η οικογενειακή φωτογραφία που ανήρτησε.

Τα γενέθλια της είχε χθες, 26 Μαρτίου η Ιωάννα Κασουλίδου και όπως είδαμε από τη φωτογραφία που ανήρτησε στα social media, τα γιόρτασε με τον σύζυγό της, Ανδρέα Ζακχαίο και την μόλις δυο μηνών κορούλα τους, Έμιλη.

Οι δύσκολες στιγμές που βιώνουμε όλοι μας τις τελευταίες μέρες λόγω κορωνοϊού και η καραντίνα που βρισκόμαστε από την Δευτέρα, δεν της επέτρεψε να γιορτάσει όπως ήθελε. Η ίδια ανήρτησε μια πολύ όμορφη οικογενειακή φωτογραφία γράφοντας το πιο κάτω συγκινητικό μήνυμα…

Διαβάστε ακόμα: Ιωάννα Κασουλίδου: Η συγκινητική εξομολόγησή της για τις δυσκολίες που βίωσε στην εγκυμοσύνη!

"H αλήθεια είναι ότι δεν φαντάστηκα ποτέ πως θα έκανα "καραντίνατα" γενέθλια με virtual party gimmicks μακριά από τους φίλους μου... Όμως ποτέ δεν φαντάστηκα πως σε ολό αυτό το thriller που ζει όλος ο πλανήτης αυτές τις μέρες... θα ένιωθα ευλογία και ευγνωμοσύνη που έχουμε στην αγκαλιά μας το μωράκι μας και είμαστε και οι τρεις ΥΓΙΗΣ! Και εμείς και όλοι οι αγαπημένοι μας... η οικογένεια μας και οι φίλοι μας! Και εύχομαι με όλη μου τη καρδιά να παραμείνουμε όλοι έτσι ώστε μόλις περάσει όλο αυτό να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι να γιορτάσουμε τη ΖΩΗ και όλα όσα μας δίδαξε αυτό η περιπέτεια. Τα λίγα, τα απλά.. αυτά που έχουν πραγματική αξία τελικά! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές & την αγάπη σας, τα skype calls, τα stories και ανταποδίδω ολόθερμα με μια ευχή: ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.. και με λίγη υπομονή, πίστη και δύναμη .. ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ! Αυτό ευχήθηκα όταν έσβησα τα κεριά στη τούρτα μου! Μια ευχή ίσως λιτή αλλά τόσο περιεκτική σε αξία! Love u all".

Tags Joanna Κασουλίδου, ιωαννου κασουλιδου, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8907 s (229 Queries.) // Parse time: 0.5019 s // Total time: 2.3926 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X