Chiara Ferragni: Δεν πάει το μυαλό σας τι έχει τοποθετήσει πάνω από το καζανάκι της τουαλέτας!


Chiara Ferragni: Δεν πάει το μυαλό σας τι έχει τοποθετήσει πάνω από το καζανάκι της τουαλέτας!

Δείτε πως την τρολάρει ο σύζυγός της, Fedez στο instagram!  

Αυτές τις ημέρες που βρισκόμαστε στο σπίτι λόγω καραντίνας, έχουμε μπει διαδικτυακά στα σπίτια των αγαπημένων μας γνωστών προσώπων που ακολουθούμε στα social media, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που ποστάρουν εικόνες και βίντεο από διάφορες γωνιές του χώρου τους. 

Διαβάστε ακόμα: Εννέα looks από την Chiara Ferragni για τις ημέρες καραντίνας! [εικόνες]

Μία εξ αυτών και η διάσημη fashion blogger, Chiara Ferragni, η οποία βρίσκεται σε καραντίνα, περισσότερες από 20 ημέρες καθώς στην Ιταλία, όπου και ζει η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη όσον αφορά στον κορωνοϊό.

Σε ένα από τα instastories που ανήρτησε η γνωστή fashionista μας κάνει ένα mini tour στο μπάνιο του σπιτιού της, όπου βλέπουμε πως έχει τοποθετήσει πάνω από το καζανάκι της τουαλέτας μία φωτογραφία, όπου απεικονίζεται η στιγμή που ο σύζυγός της γονάτισε και της έκανε πρόταση γάμου.

Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο και ασχολίαστο από εκείνον, καθώς και ο Fedez μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, τρολάρει τη σύζυγό του για την επιλογή της αυτή. Δείτε πιο κάτω τα σχετικά βίντεο που εντοπίσαμε στα social media: 


 

Tags Chiara Ferragni, τουαλέτα, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, fedez


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3437 s (279 Queries.) // Parse time: 0.4252 s // Total time: 3.7689 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X