Χριστιάνα Αριστοτέλους: Έτσι θα περάσουν τα πρώτα γενέθλια του μικρού Ανδρέα εν μέσω καραντίνας


Χριστιάνα Αριστοτέλους: Έτσι θα περάσουν τα πρώτα γενέθλια του μικρού Ανδρέα εν μέσω καραντίνας

Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια μιλώντας σε ελληνική εκπομπή;

Στην ελληνική τηλεόραση μίλησε νωρίτερα σήμερα το πρωί η Χριστιάνα Αριστοτέλους και συγκεκριμένα στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” με την Κατερίνα Καραβάτου. 

Διαβάστε ακόμα: Η βόλτα της Χριστιάνας Αριστοτέλους στη γειτονιά με τη μικρή Μελίνα! 

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκεται η Κύπρος δεδομένου των συνθηκών και το πώς η ίδια βιώνει την καραντίνα με τα παιδιά της. 

“Είναι κάτι το οποίο πρέπει να κάνουμε όλοι, είναι απαραίτητο δεν υπάρχει επιλογή, όλες οι οικογένειες περνούν τα ζόρια τους, ειδικά αν έχει και παιδιά στο σπίτι, επειδή είναι ακόμη πιο δύσκολο να περιορίσεις τα παιδιά, να βρεις τους τρόπους να περάσουν καλά, οι μικρές ηλικίες έχουν τεράστια ενέργεια. Ο μικρούλης μου κλείνει ενός έτους σε λίγες μέρες, θα κάνουμε γενέθλια σε καραντίνα. Αυτό που νομίζω δεν έχουμε συνειδητοποιήσει είναι, ότι όσο πιο πολύ κλειστούμε, τόσο πιο γρήγορα θα βγούμε. Εμείς μπορεί να μην το καταλαβαίνουμε απόλυτα, επειδή ανήκω σε μια ομάδα που θα βγω καθημερινά για να πάω στη δουλειά μου και μπορεί κάποιος να πει ότι δεν το καταλαβαίνω απόλυτα και το σέβομαι. Βγαίνω μόνο για τα απολύτως απαραίτητα απλά για να μεταβώ στη δουλειά. Είχαμε κάποια κρούσματα τα οποία προήλθαν από οικογενειακό τραπέζι και όμως είχαν κολλήσει 15 άτομα. Δεν πρέπει να το δούμε χαλαρά γιατί χάνονται άνθρωποι”, είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, όπως μετέδωσε το alphanewslive. 
 

Tags χριστιανα Αριστοτελους, γιος, ανδρεας, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, showbiz κύπρος, κατερίνα καραβάτου, στη φωλια των κου κου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1037 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2739 s // Total time: 2.3776 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X