Γνωστό ζευγάρι του νησιού μας περιμένει το δεύτερο μωράκι του και το αποκάλυψε στην Τατιάνα Στεφανίδου!


Γνωστό ζευγάρι του νησιού μας περιμένει το δεύτερο μωράκι του και το αποκάλυψε στην Τατιάνα Στεφανίδου!

Ο ποδοσφαιριστής και η σύντροφός του θα γίνουν ξανά γονείς!  

Τι κι αν ανέβαλαν για λίγο τον προγραμματισμένο τους γάμο, ωστόσο, τυο ζευγάρι βιώνει πολύ όμορφα συναισθήματα μιας και καθοδόν είναι ο δεύτερος καρπός του έρωτά τους.

Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή της ΕΝΠ, Βασίλη Βαλιάνο και τη δημοσιογράφο, Έλενα Τσιακούπη, οι οποίοι μίλησαν μέσω skype, την Κυριακή, 12 Απριλίου, στην εκπομπή του ΣΚΑΙ “Μαζί σου” και την Τατιάνα Στεφανίδου. 

Το ζευγάρι, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο του που αναβλήθηκε λόγω πανδημίας ενώ ανακοίνωσε και τα χαρμόσυνα νέα για την εγκυμοσύνη!

“Εμείς θα κάναμε δύο γάμους. Έναν στην Κύπρο, ήταν στις 28 του Μάρτη, τον οποίο και αναβάλαμε. Και έναν στη Σαντορίνη τον Ιούνιο, που όπως βλέπω δεν θα γίνει αυτός ο γάμος [...] Σίγουρα για ένα ζευγάρι είναι μία ανάσα οικονομική. Έχουμε δώσει και τις προκαταβολές μας [...] Όλα αυτά μας πάνε λίγο πίσω... όμως πάνω από όλα είναι η υγεία [...] Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα το νυφικό, γιατί μας βρήκαν τα περιοριστικά μέτρα και δεν μπορέσαμε να κάνουμε τις τελικές πρόβες. Και λόγω του ότι περιμένουμε και δεύτερο παιδί, νομίζω ότι όταν γίνει ο γάμος δεν θα είναι το νυφικό το ίδιο”, ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη του ζευγαριού στην ελληνική εκπομπή (1.33.27).   

Η Έλενα Τσιακούπη και ο Βασίλη Βαλιάνος

Tags ελενα τσιακουπη, βασιλης βαλιανος, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, showbiz κύπρος, μαζι σου, τατιανα στεφανιδου, εγκυος, εγκυμοσύνη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3506 s (230 Queries.) // Parse time: 1.5240 s // Total time: 3.8745 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X