Πέντε επώνυμοι Έλληνες μας δείχνουν τα νέα τους χόμπι στην εποχή της καραντίνας! [εικόνες & βίντεο]


Πέντε επώνυμοι Έλληνες μας δείχνουν τα νέα τους χόμπι στην εποχή της καραντίνας! [εικόνες & βίντεο]

Δείτε με τι ασχολούνται οι celebrities εν μέσω πανδημίας. 

Όταν πλέον είσαι υποχρεωμένος να περνάς ατέλειωτες ώρες μέσα στο σπίτι, δεν είναι λογικό ότι θα βρεις τρόπους διεξόδου από τα ίδια και τα ίδια; Σύμφωνα με το gossiptv,gr, οι Έλληνες celebrities πάντως, συνεχίζουν να είναι πολύ δημιουργικοί και στην καραντίνα!  

Τη μεγάλη ανατροπή έκανε η Σοφία Φιλιππίδου η οποία δεν μελετά και παίζει ρόλους στο θεατρικό σανίδι μόνο αλλά είναι και πολύ καλή στο πλέξιμο, το κέντημα και το ράψιμο! Κοινώς, χρυσοχέρα. Μάλιστα, η αγαπημένη ηθοποιός κάθε τι που φτιάχνει το ανεβάζει στα social media, επιδεικνύοντας τη δημιουργική πλευρά της που δεν γνωρίζαμε.

Ο Σάββας Πούμπουρας δεν ξέρει να κάνει μόνο πλάκες και φάρσες αλλά και υπέροχες λιχουδιές στην κουζίνα. Φτιάχνει πίτσες, σνίτσελ, σπανακόπιτα και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους σας. Αρκεί να δείτε το παρακάτω βίντεο για να το διαπιστώσετε. Επί τη ευκαιρία δείτε και τη συνταγή του για την πιο τέλεια σπανακόπιτα.

Μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου καθημερινά να βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής της "Ευτυχείτε" και δουλεύει κανονικά, όμως όταν είναι σπίτι, της αρέσει να διαβάζει βιβλία.

H Αθηνά Οικονομάκου από την πλευρά της, τον χρόνο που έχει ελεύθερο και δεν τον αφιερώνει στον γιο της Μάξιμο, τον περνάει "χτίζοντας" κορμί μιας και το έχει ρίξει στη γυμναστική. Στην καθημερινότητά της παλιότερα, δεν προλάβαινε με τόσες δουλειές να κάνει γυμναστική, όμως τώρα τα καταφέρνει μία χαρά και δείχνει να τα έχει πολύ καλά με τον εαυτό της.

O γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του έχουν βαρεθεί να είναι κλεισμένα μέσα στο σπίτι και έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί με κάτι ιδιαιτέρως δημιουργικό που είναι η τέχνη της φωτογραφίας.

Tags κατερινα καινουργιου, Σάββας Πούμπουρας, Αθηνά Οικονομάκου, αγγελος λατσιος, Σοφία Φιλιππίδου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3280 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4256 s // Total time: 2.7536 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X