Έφτιαξα το Πρωτομαγιάτικο στεφάνι για την εξώπορτα μου! [εικόνες & βίντεο]


Έφτιαξα το Πρωτομαγιάτικο στεφάνι για την εξώπορτα μου! [εικόνες & βίντεο]

Δες βήμα βήμα πως το έκανα! 

Εάν διαβάζεις το blog μου σίγουρα θα ξέρεις ότι έχω τεράστια αδυναμία και αγάπη στα λουλούδια αλλά και στην κηπουρική. Ε, λοιπόν δεν θα μπορούσα να μην φτιάξω ένα Πρωτομαγιάτικο στεφάνι. Η Πρωτομαγιά ουσιαστικά θεωρείται η πρώτη ημέρα της άνοιξης, όπου μικροί και μεγάλοι κάνουν τις εξορμήσεις τους στην εξοχή, μαζεύουν άγρια λουλούδια και έπειτα φτιάχνουν το στεφάνι της προτίμησης τους. 

Αυτή τη φορά δεν έφτιαξα στεφάνι για τα μαλλιά αλλά για την εξώπορτα του σπιτιού μας! Επέλεξα να βάλω μόνο αθάνατα για να αντέξουν περισσότερο, άλλωστε το λέει και το ίδιο το όνομα τους, δεν πεθαίνουν ποτέ.

Αν όμως κάνεις μια βόλτα στην εξοχή σίγουρα θα βρεις διάφορα άγρια λουλούδια που μπορείς να χρησιμοποιήσεις όπως μαργαρίτες, παπαρούνες, αγριολούλουδα ή ακόμη να μαζέψεις και στάχια. Θα μπορούσες επίσης να φτιάξεις ένα αλλιώτικο στεφάνι, το οποίο θα είναι φτιαγμένο μόνο από αρωματικά που ίσως έχεις στον κήπο σου. Υπάρχουν πολλές εκδοχές που θα μπορούσες να κάνεις, φτάνει να έχεις φαντασία, όρεξη και υπομονή!

Ξέρεις πως χαρακτηρίζω την Πρωτομαγιά; Ως την πιο “λουλουδάτη” υποχρέωση μου! Γι’ αυτό και σου ετοίμασα το πιο κάτω βίντεο. Enjoy! 

Υ.Γ. #μένουμεσπίτι

Love,
K. xx

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, αθανατα, λουλούδια, Στεφανί, πρωτομαγιατικο στεφανι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, διασημοι, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8624 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3844 s // Total time: 2.2468 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X