Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Υπεβλήθη σε τεστ κορωνοϊού λίγο πριν γεννήσει! [εικόνες]


Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Υπεβλήθη σε τεστ κορωνοϊού λίγο πριν γεννήσει! [εικόνες]

Δείτε που βρέθηκε η παρουσιάστρια πριν πάει για τις απαιτούμενες εξετάσεις  

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου διανύει την 38η εβδομάδα κύησης και αυτό σημαίνει ότι σε μερικές ημέρες θα έχει στην αγκαλιά της το μωράκι της και η ανυπομονησία της είναι τεράστια.

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Δείτε την να χαϊδεύει τη φουσκωμένη της κοιλιά λίγες ημέρες πριν τον τοκετό!

Νωρίτερα σήμερα, 30 Απριλίου, η παρουσιάστρια υπεβλήθη στις τελευταίες εξετάσεις που έπρεπε να κάνει πριν τον τοκετό καθώς και σε τεστ κορωνοϊού που ενδείκνυται για την εποχή που βιώνουμε, όπως μας ενημέρωσε η παρουσιάστρια σε σχετική ανάρτησή της.

Μάλιστα, η ίδια λίγο πριν πάει για τις εξετάσεις της έκανε μία στάση στη θάλασσα την οποία λατρεύει. Σε σχετική ανάρτηση στο instagram, έγραψε: “Σήμερα έπρεπε να κάνω τις τελευταίες μου αναλύσεις, μαζί και το απαιτούμενο τεστ κορωνοϊού πριν τη γέννα. Έκανα μία στάση στη μαγική θάλασσα μας για βαθιές αναπνοές και λίγο ιώδιο... με τη ψυχολογική διάθεση της εγκύου, νομίζω ότι όλες οι μανούλες καταλαβαίνετε και οι πατεράδες συμπαραστέκεστε. Λίγο ακόμα υπομονή για να μην χάσουμε αυτή τη μαγεία, αυτή τη μυρωδιά, τόσο απίστευτη η ανάγκη, τόσο κατανοητή για όλους μας”. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις σχετικές εικόνες που εντοπίσαμε στα social media: 
 

Tags Κωνσταντίνα Ευριπίδου, διασημοι, τεστ κορωνοϊου, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, εγκυος, εγκυμοσύνη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0246 s (227 Queries.) // Parse time: 1.5832 s // Total time: 3.6078 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X