Υπόθεση Ληστεία αποκλειστικά στη Nova Cyprus! Οι πιο έξυπνες, αστείες και επικίνδυνες ληστείες τον Μάιο στο NovacinemaExtraHD!


Υπόθεση Ληστεία αποκλειστικά στη Nova Cyprus! Οι πιο έξυπνες, αστείες και επικίνδυνες ληστείες τον Μάιο στο NovacinemaExtraHD!

Πρεμιέρα για τις \"Επικίνδυνες Κυρίες\" (\"Hustlers\") με τη Τζένιφερ Λόπεζ

Τολμηρές διαρρήξεις, κλοπές έργων τέχνης,  εντιμότατοι κλέφτες, επικίνδυνες κυρίες σε κομπίνες επικών διαστάσεων, αθώα θύματα, παράνομα ζευγάρια, ληστές και ύποπτοι, όμηροι και πλεκτάνες, δράση και κυνηγητό σε μοναδικές High Class ληστείες που έρχονται τον Μάιο στο NovacinemaExtraHD για να ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Από τη Δευτέρα 4 Μαΐου και κάθε βράδυ, στις 21:00, μέχρι το τέλος του μήνα, θα προβάλλονται δύο ταινίες με θέμα τις ληστείες στο ΝovacinemaExtraHD. 

Ανάμεσα τους βρίσκεται και η αστυνομική ταινία "Επικίνδυνες Κυρίες" ("Hustlers") με την Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία της καριέρας της τις φετινές υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα και SAG ‘Β Γυναικείου Ρόλου. H υπόθεση λαμβάνει χώρα μέσα στην κρίση του 2008. Έχοντας χάσει τις δουλειές και τα εισοδήματα τους δύο στριπτιζέζ καταστρώνουν ένα περίτεχνο σχέδιο για να εξαπατήσουν και να κλέψουν τους πλούσιους και ανήθικους πελάτες τους. Την Τζένιφερ Λόπεζ πλαισιώνουν οι Κόνστανς Γου, Τζούλια Στάιλς και Μέτε Τόουλι, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει η Λορίν Σκαφαριά. Η ταινία κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε ‘Α τηλεοπτική προβολή την Κυριακή 17 Μαΐου, στις 22:00, στο Νovacinema1HD και στη συνέχεια θα προβληθεί και από το NovacinemaExtraHD.

Ακολουθούν οι ταινίες "A Fish Called Wanda", με τους Κέβιν Κλάιν (Όσκαρ Ά Ανδρικού Ρόλου) και την Τζέιμι Λι Κέρτις, η αξέχαστη ταινία "Bonnie And Clyde", με τους Γουόρεν Μπίτι και Φαίη Νταναγουέη, η βραβευμένη με το Όσκαρ Καλύτερου Σεναρίου "Dog Day Afternoon" με τον Αλ Πατσίνο, η κλασική "The Thomas Crown Affair" (1968) με τους Στιβ Μακ Κουίν και Φαίη Νταναγουέη, το πρόσφατο blockbuster, "Η Κομπίνα", με τις  Αν Χάθαγουεϊ και Ρέμπελ Γουίλσον, "Ocean’s Eleven" (1960) με τους Φρανκ Σινάτρα και Ντιν Μάρτιν, "King of Thieves", με τους Μάικλ Κέιν και Μάικλ Γκάμπον, το συναρπαστικό "Museo" με τον Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ,"Τhe Town" με τους Μπεν Άφλεκ και Τζέρεμι Ρένερ (υποψήφιος για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα Β’ Ανδρικού Ρόλου) και και πολλές άλλες. 

Οι ταινίες, αλλά και η συναρπαστική σειρά "Jett" με την Κάρλα Γκουτζίνο, θα είναι διαθέσιμες και στην ειδική κατηγορία "Υπόθεση Ληστεία" στην υπηρεσία Νova On Demand, από τη Δευτέρα 4 Μάϊου έως το τέλος του μήνα, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν την ευκαιρία να τις παρακολουθήσουν όποτε το επιθυμούν!

#MenoumeSpiti  #MenoumeParea με τη Nova Cyprus και το καλύτερο κινηματογραφικό περιεχόμενο!

Tags nova cyprus


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3893 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4336 s // Total time: 2.8228 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X