Τι προβλέπουν τα ζώδια για το Σάββατο 2 Μαΐου 2020;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για το Σάββατο 2 Μαΐου 2020;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια   

Κριός

Δυσκολίες θα υπάρξουν και σήμερα, εάν εστιάσετε όμως στα θετικά δεν θα καταφέρουν να σας αποσυντονίσουν και να σας χαλάσουν την μέρα.

Ταύρος

Οι υποθέσεις σας φαίνεται να κολλάνε και αμφιβολίες για τις κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσετε να σας βασανίζουν. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας για να βρείτε λύσεις.

Δίδυμοι

Ευνοούνται οι ευχάριστες κοινωνικές συναναστροφές που μπορεί να φέρουν μια νέα ερωτική γνωριμία. Αποφύγετε τυχόν αντιπαραθέσεις με φίλους ή γνωστούς.

Καρκίνος

Οικονομικά και ερωτικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια. Δεν θα ήταν σκόπιμο, ούτε και δίκαιο να είστε δεικτικοί ή υπερβολικά επικριτικοί με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Λέων

Είστε λίγο εσωστρεφείς και υπάρχει ο κίνδυνος να αντιδράσετε υπερβολικά σε εξωτερικά ερεθίσματα. Μην δημιουργείτε αντιπαλότητες από το πουθενά… 

Παρθένος

Δημιουργούνται κάποια περιθώρια για βελτίωση των επαγγελματικών σας και κάποια παράθυρα στην τύχη ανοίγουν. Επωφεληθείτε των επαφών σας για να προωθήσετε τα σχέδια σας.

Ζυγός

Το άγχος που σας είχε κυριεύσει σήμερα μπορεί να είναι δημιουργικό! Μην αφήνετε την μέρα να πάει χαμένη. Ποτέ δεν ξέρετε πότε οι ευκαιρίες θα χτυπήσουν την πόρτα σας…

Σκορπιός

Μπορείτε σήμερα να βρείτε διέξοδο από μια μέρα όλο νευρικότητα μέσα από την τέχνη. Δείτε τις ομορφιές της ζωής και ξεχάστε το γκρίζο που σας περιβάλει.

Τοξότης

Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες σας, για να απαλλαγείτε από άγχη που κουβαλάτε αρκετό καιρό τώρα. Αφιερώστε λίγο χρόνο σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αιγόκερως

Η μέρα κρύβει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην διάθεση σας, ενώ δεν είναι απίθανο να θελήσετε να αποτραβηχτείτε και να αποστασιοποιηθείτε από τα τεκταινόμενα γύρω σας.

Υδροχόος

Περιορίστε την κτητικότητα σας και βάλτε φρένο στην ζήλια σας για να μην έχετε απρόβλεπτες εξελίξεις που θα σας σοκάρουν. Η μέρα δεν προσφέρεται για λεονταρισμούς…

Ιχθείς

Η φαντασία σας είναι σε έξαρση σήμερα! Φροντίστε μόνο να είναι δημιουργική, δίνοντας μια νέα πνοή στην δουλειά σας.

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: alindakanaki.gr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6187 s (247 Queries.) // Parse time: 0.3840 s // Total time: 3.0027 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X