Ξανθιές: Δες ποιο ανοιξιάτικο μακιγιάζ σου προτείνουν έξι επώνυμες Κύπριες


Ξανθιές: Δες ποιο ανοιξιάτικο μακιγιάζ σου προτείνουν έξι επώνυμες Κύπριες

Αν είσαι ξανθιά δοκίμασε ένα από τα επιλεγόμενα looks που βρήκαμε για σένα.

Το ξανθό χρώμα μαλλιών έχει μια ευρεία γκάμα σε τόνους που κυμαίνονται από τα ανοιχτόχρωμα σχεδόν λευκά σταχτί μαλλιά μέχρι τα καστανόξανθα. Όποια επιλογή κι αν έχεις κάνει εμείς μοιραζόμαστε μαζί σου κάποια σημαντικά μυστικά που θα θέλαμε να γνωρίζεις για το μακιγιάζ σου ενώ στην πιο κάτω gallery σου προτείνουμε looks που υιοθέτουν συνήθως έξι επώνυμες ξανθιές Κύπριες...

# 1 Μασκάρα

Αν είσαι φυσική ξανθιά τότε οι βλεφαρίδες σου είναι ανοιχτόχρωμες. Βρες την κατάλληλη μασκάρα έτσι ώστε να τονίσεις ανάλογα και τις βλεφαρίδες σου για ένταση στο βλέμμα.

# 2 Φρύδια

Στις φυσικές ξανθές τα φρύδια πολλές φορές είναι τόσο αχνά που είναι σχεδόν ανύπαρκτα. Και επειδή τα φρύδια μας είναι υπεύθυνα για όλο το ύφος του προσώπου μας είναι σημαντικό να τα φροντίζεις. Το χρώμα που θα επιλέξεις θα πρέπει να είναι ένα τόνο πιο σκούρο από την επιδερμίδα σου.

# 3 Κραγιόν

Σε όλες μα όλες τις ξανθές, ανεξαρτήτως φυσικού ή βαμμένου, πάνε σχεδόν όλα τα κραγιόν! Κόκκινα, ροζ, nude, σκούρα. Ενδεικτικά να σου πω ότι όσο αφορά τα κόκκινα προτίμησε τα ζεστά κόκκινα και όχι αυτά που πάνε προς το κοραλί.

Tags Μακιγιαζ, Ομορφια, beauty, makeup, make-up, μακιγιαζ ξανθιες, ΞΑΝΘΙΕΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4576 s (228 Queries.) // Parse time: 2.0573 s // Total time: 4.5149 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X