Χρόνια Πολλά Μαμά!


Χρόνια Πολλά Μαμά!

Όλοι έχουμε από μία και για όλους μας είναι ξεχωριστή!

Η μαμά μας!

Mια αφορμή για να θυμηθούμε να πούμε "Ευχαριστώ μαμά, Σε αγαπάω μαμά" είναι και η Κυριακή 10 Μαίου .

Η Παγκόσμια ημέρα για την γιορτή της μητέρας είναι αυτή την Κυριακή και γιορτάζει ολόκληρη η γη! Εσύ βρήκες τρόπο για να πεις το δικό σου ευχαριστώ; 

Πρώτα από όλα σκέψου τι σημαίνει για εσένα η λέξη μαμά;

Για εμένα; Μαμά είναι το σπίτι μου, η άνεση μου!

Μαμά είναι η ζεστή της αγκαλιά ,το χαμόγελο της! 

Μαμά είναι η σκέψη της! 

Η γιορτή της μητέρας ήταν μια μικρή γιορτή στο σπίτι μου, λουλούδια αγκαλιές και χρόνος  μαζί της! 

Λέω ήταν, γιατί φέτος δεν μπορούμε να την περάσουμε μαζί.. Και έτσι φέτος επιλέγω να γιορτάσω την μαμά μου παρέα με την Nova Cyprus! 

Η Nova Cyprus με αφορμή την γιορτή της μητέρας ετοίμασε ένα αφιέρωμα με ταινίες διαφορετικών τύπων μαμάδων στο κανάλι Novacinema2HD την Κυριακή 10 Μάιου από τις 20:05!

20:05 Dumplin: Η 17χρονη Willowdean Dickson είναι μία plus-size έφηβος, της οποίας η μαμά, Rosie , έχει στεφθεί η τοπική Miss Teen στο παρελθόν και για πολλά χρόνια διοργανώνει τα συγκεκριμένα καλλιστεία. Ως αντίδραση στη μαμά της, η οποία φωνάζει την Willowdean με το χαϊδευτικό της που δεν είναι άλλο παρά “dumplin’”, αποφασίζει να συμμετάσχει στα καλλιστεία μαζί με την καλύτερή της φίλη και χωρίς να το θέλει, αρχίζει μία μικρή επανάσταση στη μικρή κοινότητά της στην πολιτεία του Τέξας.


 
22:00 American Woman: Σε μια μικρή κωμώπολη της Πενσυλβάνιας, η 32χρονη Deb προσπαθεί να μεγαλώσει τον εαυτό της, αλλά και την έφηβη κόρη της, Bridget μαζί με τον γιό της Jesse. Ένα βράδυ η Deb έχει μείνει με τον εγγονό της καθώς η Bridget έχει βγεί έξω να διασκεδάσει, μόνο που το επόμενο πρωί η Deb δεν βρίσκει την κόρη της πουθενά. Με την υπόθεση εξαφάνισης να μην έχει επιλυθεί και χωρίς να γνωρίζει αν η κόρη της είναι ζωντανή ή νεκρή, η Deb προσπαθεί να μεγαλώσει τον εγγονό της και να κάνει σωστές επιλογές στη ζωή της.


 
00:00 Daughter of Mine: Ένα καλοκαίρι στη Σαρδηνία, η 10χρονη Βιτόρια βρίσκεται διχασμένη ανάμεσα σε δύο γυναίκες, τη γυναίκα που τη μεγάλωσε και τη γυναίκα που μόλις έμαθε ότι είναι η βιολογική της μητέρα.

Στην υπηρεσία Nova On Demand στην ειδική κατηγορία "Mother’s Day" θα βρεις ταινίες αφιερωμένες στον πιο σημαντικό ρόλο της γυναικάς για να τις δείτε παρέα και στον δικό σας χρόνο! 

Την Κυριακή στείλε λουλούδια και ραντεβού στην Nova Cyprus , εσύ από τον καναπέ σου και η μανουλίτσα από τον δικό της!

Μην ξεχάσεις να πεις Χρόνια Πολλά Μαμά! 

Σ’ αγαπάω Μαμά όσο κοντά ή μακριά και αν βρίσκεσαι! 

Γράφει η

Στέλλα Αντωνίου 

PR & Marketing Executive Nova Cyprus 

Tags nova on demand, nova cyprus


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4874 s (228 Queries.) // Parse time: 1.2917 s // Total time: 3.7791 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X