Πέντε συμβουλές πριν πας για μανικιούρ και πεντικιούρ


Πέντε συμβουλές πριν πας για μανικιούρ και πεντικιούρ

Όλα όσα πρέπει να κάνεις κατά την άφιξη σου στο nail bar αλλά και μετά...

Στη δεύτερη φάση χαλάρωσης των μέτρων που θα αρχίσει στις 21 Μάϊου, η κυβέρνηση ανακοίνωσε και το άνοιγμα των ινστιτούτων αισθητικής. Είμαι σίγουρη πως έχεις κλείσει ήδη ραντεβού αλλά τώρα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεχτική με πολλά πράγματα. Οι ιδιοκτήτες των nail bars οφείλουν να κάνουν σχολαστικότατη απολύμανση στις επιφάνειες και στα εργαλεία τους. Παράλληλα, πρέπει και εσύ να ακολουθήσεις τις πέντε πιο κάτω συμβουλές που βρήκαμε στο queen.gr γιατί δεν παίζουμε με την υγεία μας και δεν θυσιάσαμε την ελευθερία μας τόσο καιρό για να την πατήσουμε από… λεπτομέρειες.

1. Η ΜΑΣΚΑ

Θα φορέσεις εννοείται μάσκα για να πας στο nail bar όμως δεν θα τη βγάλεις. Δεν θα τη βγάλεις ούτε για να πιείς γουλιά από τον καφέ σου, δεν θα τη βγάλεις για να φυσήξεις τα νύχια σου, δεν θα τη βγάλεις καθόλου. Είναι δύσκολο και ίσως άβολο αλλά θα το υπομείνεις.

2. ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Όπως είπαμε, είμαστε βέβαιες πως επαγγελματίες απολυμαίνουν τα εργαλεία και τον χώρο τους σχολαστικά αλλά… Γιατί να μην πάρεις τα δικά σου εργαλεία και να χρησιμοποιήσεις αυτά; Θα τα έχεις για πολύ καιρό και θα είσαι βέβαιη πως μόνο εσύ τα χρησιμοποιείς. Αυτό εννοείται δεν σημαίνει πως δεν θα τα απολυμαίνεις μετά από κάθε χρήση!

3. ΤΟ ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ

Για να αποφύγεις την αναμονή χωρίς γάντια κάνε ημιμόνιμο αν σου το επιτρέπει το budget σου. Στεγνώνει με τη λάμπα και μπορείς να φορέσεις απευθείας τα γάντια σου ή και να βάλεις αντισηπτικό.

4. ΤΟ ΑΠΛΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Αν το budget σου δεν το επιτρέπει τότε θα πρέπει να περιμένεις να στεγνώσουν τα χέρια σου. Όσο περιμένεις ΜΗΝ πιάσεις τη μάσκα σου και ΜΗΝ φύγεις αν δεν στεγνώσουν τα νύχια σου. Θα πρέπει να πλύνεις πολύ καλά τα χέρια σου και αν δεν έχουν στεγνώσει θα τα χαλάσεις. Γιατί να μην βάλεις αντισηπτικό για να τελειώνεις; Γιατί θα θαμπώσει το βερνίκι. Άστο πρώτα να στεγνώσει καλά, πλύνε τα χέρια σου και βάλε γάντια!

5. ΦΥΓΕ!

Αν νιώσεις έστω και λίγο άβολα, αν η μανικιουρίστ δεν φορέσει γάντια ή κάνει κάτι που δεν θεωρείς ασφαλές μην ντραπείς να φύγεις. Η προστασία της υγείας σου είναι πολύ πιο σημαντική από το μανικιούρ!

Tags manicure, pedicure, beauty, Ομορφια, μανικιουρ, πεντικιουρ, σωμα. body


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0152 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3008 s // Total time: 2.3160 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X