Αληθινή γεύση και αγνή απόλαυση υπόσχεται σε όλους το νέο γάλα ΑΛΑΜΠΡΑ


Αληθινή γεύση και αγνή απόλαυση υπόσχεται σε όλους το νέο γάλα ΑΛΑΜΠΡΑ

Διαβάστε αναλυτικά

Η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ Πέτρου με τις γνωστές σε όλους σειρές προϊόντων ΑΛΑΜΠΡΑ και η "ΓΙΑΓΙΑ", προχώρησε πρόσφατα σε επέκταση της γκάμας προϊόντων της, λανσάροντας το νέο γάλα ΑΛΑΜΠΡΑ στην κυπριακή αγορά.Η νέα σειρά γάλακτος ΑΛΑΜΠΡΑ,κυκλοφορεί ήδη στα ράφια των υπεραγορών σε συσκευασία του 1 λίτρου και περιλαμβάνει μέχρι στιγμής τρεις κωδικούς: Αγελαδινό Γάλα Πλήρες (3.5% λιπαρά), Αγελαδινό Γάλα Ελαφρύ (1.5% λιπαρά) και Βιολογικό Αγελαδινό Γάλα Ελαφρύ(1.5% λιπαρά).

Με την προθήκη της νέας σειράς γάλακτος στην γκάμα προϊόντων της, η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ έχει ως στόχο να καλύψει τις ολοένα και αυξανόμενες διατροφικές ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών δημιουργώντας, όπως πάντα, προϊόντα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών.

To νέο γάλα παράγεται με τη μέθοδο της υψηλής παστερίωσης με αποτέλεσμα να έχει διάρκεια ζωής 30 ημερών και να διατηρείται στο ψυγείο, προσφέροντας στον καταναλωτή μεγάλη θρεπτική αξία και πλούσια γεύση. Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί ότι το αγελαδινό γάλα - πλήρες και ελαφρύ - συσκευάζεται σε οικολογική χάρτινη συσκευασία. 

Εντάξτε κι εσείς το νέο γάλα ΑΛΑΜΠΡΑ στην καθημερινότητά σας και επωφεληθείτε από τις ευεργετικές του ιδιότητες, την υψηλή διατροφική αξία και την ξεχωριστή του γεύση… όπως πάντα με τις ίδιες αξίες, ποιότητα και φροντίδα που ξέρουμε και εμπιστευόμαστε.
 

Tags αλαμπρα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2659 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3970 s // Total time: 2.6628 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X