Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Η πρώτη της έξοδος μετά τον ερχομό του γιου της


Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Η πρώτη της έξοδος μετά τον ερχομό του γιου της

Δείτε που πήγε η παρουσιάστρια μαζί με την κορούλα της.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου από την Πέμπτη, 7 Μαΐου κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερο της παιδάκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Η παρουσιάστρια το Σάββατο το πρωί πήρε εξιτήριο από την κλινική και μαζί με τον γιο της και τον σύζυγό της, Νεκτάριο Αλεξάνδρου πήγαν στο σπίτι όπου εκεί τους περίμενε με ιδιαίτερη αγωνία η κορούλα τους, Αριάδνη.  

Η οικογένεια περνάει πρωτόγνωρες στιγμές καθώς άλλο ένα νέο μέλος ήρθε για να συμπληρώσει την ευτυχία τους. Η Κωνσταντίνα φροντίζει το μικρούλη ενώ στο ενδιάμεσο αφιερώνει όλο της τον χρόνο στην Αριάδνη της καθώς δεν θέλει με τίποτα να νιώσει παρεμελημένη καθώς και εκείνη είναι σε ηλικία που χρειάζεται αποκλειστικά την φροντίδα και την σημασία της μανούλα της.

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Το πρώτο στιγμιότυπο με τον νεογέννητο γιο της στο σπίτι! 

Η παρουσιάστρια αν και ακόμη να αναρρώσει εντελώς, χθες που γιόρταζαν οι μανούλες πήρε την κορούλα της και πήγαν μια βόλτα στη θάλασσα έτσι ώστε να περάσουν αποκλειστικό χρόνο οι δυο τους. Μια πολύ όμορφη κίνηση και τρυφερή στιγμή την οποία μοιράστηκε μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram γράφοντας: "Μητρότητα… Ο τέλειος συνδυασμός χάους και αγάπης. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες, που μόνο αυτές ξέρουν την δύναμη τους. Αυτή την χρονιά είναι ακόμα πιο σημαντική γιορτή για μένα. Χρόνια πολλά και στην δική μου μαμά... Σ´ ευχαριστώωω για όλα". Δείτε την εικόνα…

Tags Κωνσταντίνα Ευριπίδου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, hot news


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0785 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4349 s // Total time: 2.5134 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X