Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τετάρτη 13 Μαΐου 2020; 


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τετάρτη 13 Μαΐου 2020; 

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια  

Κριός

Η υπομονή δεν είναι από τα χαρακτηριστικά που σας χαρακτηρίζουν σήμερα. Καλό θα ήταν να πάρετε κάποιες αποστάσεις από την καθημερινότητα για να μπορέσετε να χαλαρώσετε και να δείτε τα πράγματα με μια πιο ψύχραιμη ματιά…

Ταύρος

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για οικονομικά ανοίγματα και επενδύσεις η σημερινή. Συμβουλευτείτε πρώτα κάποιο άτομο εμπιστοσύνης που να είναι σχετικός με το θέμα, κάντε έρευνα σε βάθος και ενεργήστε με περίσκεψη…

Δίδυμοι

Το άγχος θα σας κυριεύσει, με πιθανές συνέπειες στην ψυχική ή σωματική σας υγεία. Μην αφήνετε τα πράγματα τα φτάσουν σε οριακό σημείο. Άλλωστε εσείς καθορίζετε την πορεία της ζωής σας και δίνετε τον ρυθμό που επιθυμείτε.

Καρκίνος

Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να εφαρμόσετε έναν νέο, πιο πνευματικό τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων ή μια πιο ισορροπημένη και φιλοσοφημένη αντιμετώπιση της ζωής.

Λέων

Αισθάνεστε ότι δεν αντέχετε άλλο την δουλειά σας με όλα τα προβλήματα που την συνοδεύουν. Σκεφτείτε όμως ότι σας παρέχει μια ασφάλεια και τα μέσα επιβίωσης.

Παρθένος

Ίσως το στρες και μια πιθανή κατάθλιψη του τελευταίου καιρού να έβλαψαν τον οργανισμό σας και σήμερα θα αισθανθείτε πιθανών τις συνέπειες. Αντιμετωπίστε την ζωή με μια πιο θετική ματιά.

Ζυγός

Ο έλεγχος που  θα προσπαθήσετε να ασκήσετε στους γύρω σας σήμερα μπορεί να είναι ακραίος και ως εκ τούτου εκνευριστικός, με αποτέλεσμα να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα προσδοκούσατε…

Σκορπιός

Έχετε την τάση να γίνετε απότομοι, έως και ειρωνικοί με όσους αισθάνεστε ότι δεν είναι σε θέση να ακολουθήσουν το οξυδερκές σας μυαλό. Είναι μια προσέγγιση όμως τελείως λανθασμένη που θα σας φέρει αρκετά προβλήματα με τους συνεργάτες σας στο άμεσο μέλλον.

Τοξότης

Κάποια δικά σας άτομα χρειάζονται την στήριξη σας και θα πρέπει να τους αφιερώσετε αρκετό χρόνο και ενέργεια. Θα σας εκνευρίσει το γεγονός ότι θα πρέπει να αλλάξετε το πρόγραμμα σας και να ξεβολευφτείτε, αλλά δεν μπορείτε και δεν πρέπει να το αποφύγετε.

Αιγόκερως

Αποφύγετε να αναμειχθείτε σε έριδες και διαπληκτισμούς στον εργασιακό σας χώρο και μην υπερεκτιμάτε τις δυνατότητες σας να παράγετε μεγαλύτερη ποσότητα δουλειά από αυτή που αντικειμενικά μπορείτε γιατί θα εκτεθείτε.

Υδροχόος

Αν αποφύγετε παράτολμες ενέργειες, με όπλο την αυτοπεποίθηση και την ορμητικότητα που διαθέτετε, θα πετύχετε πολλά. Προσοχή όμως στα αλόγιστα έξοδα, γιατί θα ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

Ιχθείς

Η μέρα είναι θετική για να γεφυρώσετε τις όποιες αποστάσεις με συνεργάτες ή συναδέλφους! Μια νέα γνωριμία θα μπορούσε να δώσει ώθηση στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες.

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: alindakanaki.gr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0042 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3680 s // Total time: 2.3721 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X