Τζώρτζια Παναγή: Αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα


Τζώρτζια Παναγή: Αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα

Σε ποιο κανάλι θα την βλέπουμε από τις 16 Μαΐου;

Η Τζώρτζια Παναγή πριν την καραντίνα δέχθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση στην οποία είπε "ναι" και έτσι από αύριο, 16 Μαΐου θα έχουμε την ευκαιρία να την δούμε σε ένα αλλιώτικο ρόλο.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια θα παρουσιάζει τα σαββατοκύριακα το κεντρικό δελτίο του Extra. Η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη για το νέο της επαγγελματικό βήμα και ανυπομονεί να βγει στον αέρα.

Το chnews.com.cy επικοινώνησε μαζί της και μίλησε για όλα…"Η πρόταση ήρθε λίγο πριν από την καραντίνα, ωστόσο τα γεγονότα μας πρόλαβαν, μιας και θα ήταν αρκετά δύσκολη η μετακίνηση από τη Λευκωσία που κατοικώ, στη Λεμεσό που είναι τα στούντιο του σταθμού. Έτσι, θα κάνουμε πρεμιέρα το ερχόμενο Σάββατο 16 Μαΐου στις 19:46. Είναι πολύ τιμητικό που ο Extra μου εμπιστεύεται το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Είμαι πολύ χαρούμενη για το νέο μου αυτό επαγγελματικό βήμα, μιας η φιλοξενία στον Extra είναι υπέροχη.

Διαβάστε ακόμα: Τζώρτζια Παναγή: "Σε δύο μήνες έβαλα 15 κιλά" [βίντεο]

Από το πρώτο ραντεβού με τον κ. Κωνσταντίνου, μου έδειξε την εμπιστοσύνη που έχει στο πρόσωπό μου και αυτό δεν θα μπορούσε παρά να με χαροποιήσει" και πρόσθεσε... "Ξέρω καλά ότι ο κ. Κωνσταντίνου θα είναι δίπλα μου στην πρεμιέρα -χωρίς να του το ζητήσω- και αυτό όπως και να το κάνεις με βοηθά να αποβάλω ένα μεγάλο μέρος από το άγχος μου. Είναι αλήθεια πως το κοινό της ενημέρωσης είναι αρκετά διαφορετικό από αυτό της ψυχαγωγίας και αυτό είναι μια πρόκληση για μένα. Ωστόσο, θέλω να κερδίσω τους τηλεθεατές και να γίνω η Τζώρτζια τους, καθώς δεν θέλω να χάσω την αμεσότητα που έχω μαζί τους. Φυσικά όμως, πάντα με σοβαρότητα, ώστε να μεταφέρουμε τις ειδήσεις με ακρίβεια. Τέλος, δεν θα κρύψω ότι έχω μεγάλο άγχος για το νέο μου ξεκίνημα. Όμως, οι συνεργάτες μου στον Extra είναι επαγγελματίες και με βοηθούν έτσι ώστε οποιαδήποτε ανησυχία μου να λυθεί. Θα είμαι δίπλα στο κανάλι για οτιδήποτε με χρειαστεί".

Tags τζώρτζια παναγή, διασημοι, showbiz, gossip, showbiz κύπρος, hot news, ccelebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9198 s (248 Queries.) // Parse time: 0.2873 s // Total time: 2.2070 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X