Οι μοτοσυκλέτες της Wolt έφτασαν και στη Λεμεσό!


Οι μοτοσυκλέτες της Wolt έφτασαν και στη Λεμεσό!

Αν είδατε στη Λεμεσό τις μοτοσυκλέτες της Wolt, είδατε σωστά!

Τα μηχανάκια της δημοφιλέστερης πλατφόρμας online food delivery πήραν τους δρόμους της πόλης και διανέμουν στους Λεμεσιανούς αλμυρές και γλυκές γεύσεις, καφέ και άλλα ροφήματα, από γνωστά εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και καφέ της περιοχής. Φυσικά, η εμπειρία παραγγελίας μέσω της Wolt δεν είναι τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από την πιο cool εμπειρία online παραγγελίας food delivery που έχει ποτέ ζήσει η Λεμεσός!

Στη λίστα των επιχειρήσεων που συνεργάζονται με την Wolt και φέρνουν στην πόρτα των Λεμεσιανών food lovers αγαπημένες γεύσεις περιλαμβάνονται προς το παρόν οι εξής: 
Rockin’ Burger, Bono Bar & Resto, The Cosy Corner, Le Frenchie, Jimmy’s Killer Prawns, Subway Limassol, Mr. Jungle, 4 Grill, Estrella Limassol, Lefteris Meet and Eat, Yummy India Limassol, Boho Restobar, Kudu Speciality Coffee, Crepa Crepa, The ROSE Company, MAD BURGER, Starbucks Ανεξαρτησίας, Εναερίου και Γερμασόγειας, Fresh Box, La Croissanterie Ανεξαρτησίας/Εναερίου/Γρίβα Διγενή & Φραγκλίνου Ρούσβελτ, New York Sweets Limassol, Alphamega Café and Kitchen Πολεμιδίων. Σίγουρα, όμως, σ’ αυτήν προστίθενται συνεχώς νέα εστιατόρια, καφέ κ.ά.

H διαδικασία της παραγγελίας διαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα, και γίνεται online, στο app ή το website της Wolt, ενώ προσφέρεται η υπηρεσία της live παρακολούθησης της πορείας της παραγγελίας, αλλά και της εξυπηρέτησης του πελάτη μέσω chat. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής της παράδοσης χωρίς επαφή. Μέσω του application της Wolt, επιλέγουμε την παραγγελία μας και στη συνέχεια τη λειτουργία "Παράδοση Χωρίς Επαφή", πληρώνουμε ηλεκτρονικά με ασφάλεια και η παραγγελία μας παίρνει τον δρόμο της. Το φωτογραφικό υλικό που υπάρχει στο website για κάθε πιάτο, μας δίνει τη δυνατότητα να ξέρουμε ακριβώς τι θα φάμε.

Εάν μοιραστούμε τον προσωπικό μας κωδικό με τους φίλους ή γνωστούς μας, εκείνοι κερδίζουν €5 στην πρώτη τους παραγγελία και εμείς €5 στην επόμενή μας παραγγελία. 

Οι διανομές της Wolt στους δρόμους της Λεμεσού έχουν ξεκινήσει για τα καλά, μεταφέροντας τις παραγγελίες των κατοίκων της, οι οποίες πραγματοποιούνται μέσα από μια πολύ απλή και γρήγορη διαδικασία. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες delivery της Wolt στην Κύπρο επισκεφθείτε το www.wolt.com και τις σελίδες της πλατφόρμας στο facebook και στο instagram ή κατεβάστε την εφαρμογή από το AppStore ή το Google Play.
 

Tags wolt


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4175 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2252 s // Total time: 2.6427 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X