Άντια Στυλιανού: Γνωρίζατε ότι πετάει μονοκινητήρια αεροπλάνα;


Άντια Στυλιανού: Γνωρίζατε ότι πετάει μονοκινητήρια αεροπλάνα;

Η  πρώτη φορά που πέταξε μόνη της!  

Η Άντια Στυλιανού είναι μία πολύ stylish παρουσία στο νησί μας, η οποία έχει ολοκληρώσει τις σπουδές ιατρικής και κάνει την ειδίκευσή της στη γενική χειρουργική, στην οποία επιθυμεί να εντρυφήσει.
Εκείνο που ενδεχομένως δεν γνωρίζαμε για εκείνη είναι η αγάπη που έχει για τα μονοκινητήρια αεροπλάνα και σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Must και στον δημοσιογράφο Νάκη Αντωνίου, περιέγραψε την πρώτη φορά που πέταξε ολομόναχη, μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων που παρακολούθησε.

“Τα συναισθήματα που με διακατείχαν ήταν αμέτρητα. Από τη μία η αδρεναλίνη μου προκαλούσε ταχυκαρδία και από την άλλη ο φόβος ήταν ένα αίσθημα που ήταν παρόν. Ξέρεις, την ώρα που αντιλαμβάνεσαι, όταν παίρνεις το “ok” από τον πύργο ελέγχου για την πρώτη σου πτήση, ότι πλέον κρατάς κυριολεκτικά με ένα μοχλό στα χέρια σου, τη ζωή σου, ξεκινάς και έχεις ενδοιασμούς. Ήμουν σίγουρη και προετοιμασμένη κατάλληλα, για να ηρεμήσω. Με το που απογειώθηκε, όση εξάσκηση και να είχα κάνει με τον εκπαιδευτή μου, πριν, τα πόδια μου άρχισαν να τρέμουν. Ήθελα απλώς να καταφέρω να προσγειωθώ ασφαλής. Χιλιάδες σκέψεις πέρασαν εκείνα τα λεπτά από το μυαλό μου [...] Όταν πλέον προσγειώθηκα και πάρκαρα το αεροπλάνο, απλώς θυμάμαι να χοροπηδάω από τη χαρά μου. Λίγες φορές ένιωσα τόσο ενθουσιασμό και υπερηφάνεια”, δήλωσε χαρακτηριστικά. 
 

Tags αντια στυλιανου, διασημοι, showbiz κύπρος, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4425 s (232 Queries.) // Parse time: 1.6655 s // Total time: 4.1080 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X