Με αυτά τα προϊόντα θα έχεις μαυρισμένη επιδερμίδα χωρίς μαύρισμα στον ήλιο


Με αυτά τα προϊόντα θα έχεις μαυρισμένη επιδερμίδα χωρίς μαύρισμα στον ήλιο

Η Clinique έχει την λύσει δημιουργώντας δυο κορυφαία προϊόντα.

Σας αρέσει η λάμψη της μαυρισμένης επιδερμίδας αλλά και το μαύρισμα χωρίς ήλιο; Επιθυμείτε αντηλιακή προστασία σε μορφή πούδρας; Αποκτήστε τα, με τις κορυφαίες συνθέσεις των προϊόντων της Clinique.

True Bronze Pressed Powder Bronzer

Το ανάλαφρο bronzer σε μορφή πούδρας δημιουργεί φυσικό, χρυσαφένιο μαύρισμα. Απλώνεται και προσαρμόζεται εύκολα ανάλογα με την επιθυμητή ένταση μαυρίσματος. Ιδανικό για να φωτίζετε το πρόσωπο εν κινήσει. Μεγάλης διάρκειας. Μη-λιπαρή σύνθεση. Σε δύο αποχρώσεις: Sunblushed-Μπρονζέ κόκκινη απόχρωση και Sunkissed - Μπρονζέ ροζ

Sun Protection Powder

Ανάλαφρη πούδρα, εμπλουτισμένη με μεταλλικά στοιχεία, ιδανική για την προστασία της επιδερμίδας από τις ακτίνες UVA/UVB. Καλύπτει τις ατέλειες και δίνει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Ανθεκτική στον ιδρώτα και στην υψηλή υγρασία, η σύνθεσή της απορροφά τη λιπαρότητα και τη γυαλάδα ώστε η επιδερμίδα να δείχνει πιο δροσερή όλη την ημέρα. Με μέτρια κάλυψη που χτίζεται. Φυσικό ματ αποτέλεσμα. Μη-λιπαρή σύνθεση. Για όλους τους τύπους επιδερμίδας, για όλες τις εποχές. Σε 4 αποχρώσεις.

Tags Clinique, True Bronze Pressed Powder Bronzer, Sun Protection Powder, beauty, bronze look, Ομορφια, μπρονζε


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0055 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3950 s // Total time: 2.4005 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X