Σίσσυ Χρηστίδου: Μίλησε για τα κιλά που έχασε και αποκάλυψε τον τρόπο που ακολούθησε! [βίντεο]


Σίσσυ Χρηστίδου: Μίλησε για τα κιλά που έχασε και αποκάλυψε τον τρόπο που ακολούθησε! [βίντεο]

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως βρίσκεται σε διαδικασία δίαιτας!  

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου είναι οφθαλμοφανής τις τελευταίες εβδομάδες, ειδικά με τα outfits που επιλέγει στην εκπομπή της.

Διαβάστε ακόμα: Σίσσυ Χρηστίδου: Η αδυνατισμένη της εμφάνιση που μας ενθουσίασε! [εικόνες]

Η παρουσιάστρια μέσα από το νέο βίντεο που ανήρτησε χθες, 22 Μαιου, στο κανάλι της στο youtube εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων πως αυτό το διάστημα βρίσκεται σε διαδικασία δίαιτας, αποκαλύπτοντας κάποια μικρά tips καθώς θα μιλήσει στο μέλλον για αυτή την προσπάθειά της.

“Ναι βρίσκομαι σε δίαιτα, έχει πάει αρκετά καλά το πράγμα. Καταρχάς βρίσκομαι ακόμα σε διαδικασία, δεν έχει ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια, οπότε δεν είμαι έτοιμη να σας μιλήσω γι’ αυτό.

Δεν υπάρχει όμως κάποια μαγική συνταγή αν περιμένετε. Δεν έχω πάει σε κάποιον διαιτολόγο. Έχω μεγάλη εμπειρία από δίαιτες, οπότε έχω πάρει κάποια πράγματα και τα έχω αναμείξει. Έχω κάποιες δικές μου συνταγές και σε συνεργασία με τον παθολόγο μου κάναμε κάποια πράγματα. Θέλω πρώτα να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, να καταφέρω να φτάσω στον στόχο μου και μετά να σκεφτώ πως θα σας τα πω, γιατί από πίσω δεν κρύβεται κάποιος ειδικός.

Δεν μπορούσα να κάνω άλλη μία δίαιτα κρέας-σαλάτα, οπότε έκανα δικές μου συνταγές και με βοήθησε να έχω και υδατάνθρακες και γλυκά μέσα”, είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο: 


 

Tags σισσυ χρηστιδου, κιλά, Δίαιτα, Διατροφή, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2944 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4012 s // Total time: 2.6956 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X