Γιατί οι γυναίκες χτίζουν όνειρα πάνω σε παλίρροια;


Γιατί οι γυναίκες χτίζουν όνειρα πάνω σε παλίρροια;

Δεν ξέρεις πότε θα τα παρασύρει το κύμα!

Ακόμα φαντάζει απίστευτο. Η δεδομένη, μέχρι την πανδημία, που είχαμε ελευθερία, επέστρεψε και πάλι στα χέρια μας. Και μιας και όλοι προσπαθούμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας, αποφάσισα να ανοίξω την επαγγελματική μου ατζέντα και να προσπαθήσω να προγραμματίσω και πάλι τα ακυρωμένα μου ραντεβού. Ήξερα πως τα περισσότερα δεν είχαν αναβληθεί, αλλά ακυρωθεί μιας και η οικονομία ακόμα βρίσκεται στον αναπνευστήρα, όμως πάντα προσπαθώ και ας μην έχω τους καλύτερους οιωνούς με το μέρος μου.

Καθώς γύριζα με απογοήτευση τις άδειες σελίδες, έπεσα πάνω σε ένα χαρτάκι, όπου πάνω του αναγραφόταν ο τίτλος "Στόχοι 2020".

  1. Έκδοση βιβλίου
  2. Ολοκλήρωση παραμυθιού
  3. Ολοκλήρωση παρουσίασης τηλεοπτικής εκπομπής.

Εν μέσω καραντίνας, δεν είχα ανοίξει την ατζέντα μου γιατί δεν υπήρχε κανένας λόγος. Όλες οι μέρες ήταν ίδιες, κενές. Ένα από τα πιο πετυχημένα post που διάβασα στο διαδίκτυο ήταν το ακόλουθο: "Πωλείται ατζέντα του 2020, ελαφρώς μεταχειρισμένη". Τόσα όνειρα, τόσα σχέδια, τόση προσπάθεια και όλα σβήστηκαν από ένα κύμα, από ένα τσουνάμι που κανένας δεν το είχε προβλέψει. Γυναικείο προνόμιο η υπέρμετρη φαντασία, με την οποία χτίσουμε παλάτια και μεταμορφωνόμαστε σε πριγκίπισσες. Η απογοήτευση, όμως, μόλις αντικρύσουμε την πραγματικότητά, μας ρίχνει με δύναμη πάνω στα βράχια της ζωής.

Η αλήθεια είναι πως η ψυχολογία μου πήρε την κατιούσα για μερικά λεπτά, αλλά μετά σκέφτηκα πόσο τυχερή είμαι. Τουλάχιστον εγώ, έχω έξι χέρια που με κρατούν σφιχτά, τρία ζευγάρια μάτια που με κοιτούν με αγάπη και τρεις αγκαλιές που μου δίνονται χωρίς να ζητούν ανταλλάγματα. Μπορεί οι σελίδες της ατζέντας να ήταν άδειες από λέξεις, αλλά ήταν γεμάτες με συναισθήματα και μάλιστα μόνο θετικά. Πήρα το στυλό και έβαλα ένα μεγάλο Χ στους στόχους που είχα γράψει. Με ένα τεράστιο χαμόγελο έγραψα τους καινούριους στόχους το 2020:

ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ! Στόχοι επιτεύχθηκαν μέχρι στιγμής!

Tags maria's fairytale, blog, BLOGGER, Μαρία Κάνθερ, γυναίκα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0809 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2110 s // Total time: 2.2918 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X