Ramona Filip: Η συγκινητική αναδρομή στο παρελθόν για τα παιδιά της!


Ramona Filip: Η συγκινητική αναδρομή στο παρελθόν για τα παιδιά της!

Η σχεδιάστρια σχολιάζει τον εαυτό της ως μητέρα!  

Η Ramona Filip είναι μία από τις πιο κομψές παρουσίες στην κοσμική ζωή του νησιού μας και παράλληλα μία αφοσιωμένη μητέρα για τα δύο της παιδιά, καταφέρνοντας με εντυπωσιακή μαεστρία να συνδυάζει καριέρα και οικογένεια. 

Διαβάστε ακόμα: H Ramona Filip θα σε πείσει πως αυτή τη σεζόν χρειάζεσαι σίγουρα ένα lace dress

Η σχεδιάστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “Down Town” και στη δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους κλήθηκε να απαντήσει αν θα άλλαζε κάτι όσον αφορά στον ρόλο της μητέρας που έχει, με αφορμή μία συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν και είχε δηλώσει τότε πως θα ήθελε να αφιέρωνε περισσότερο χρόνο στα παιδιά της. 

“Έχω μία υπέροχη οικογένεια που με κάνει να αισθάνομαι γεμάτη, ολοκληρωμένη. Αυτό το συναίσθημα όσο κι αν το ονειρεύεσαι, δεν συγκρίνεται με την πραγματικότητα. Υπήρξαν φορές που η δουλειά με απορροφούσε, όμως, πάντα έβρισκα τις ισορροπίες. Τι θα γινόταν αν ήμουν παρούσα 24 ώρες το 24ωρο; Δεν ξέρω. Ξέρω όμως, πως τα παιδιά μου είναι ανεξάρτητα και αυτό είναι σπουδαίο. Είμαστε μαζί, είμαστε οικογένεια, αλλά ο καθένας έχει τον χώρο και τον χρόνο του να αναπτύσσεται και να εξελίσσει αυτά που ονειρεύεται”, είπε η σχεδιάστρια συμπληρώνοντας: “Τα παιδιά μεγαλώνοντας γίνονται συνοδοιπόροι. Τους διδάσκουμε και μας διδάσκουν. Δεν υπάρχει τέλειος τρόπος να μεγαλώνεις παιδιά. Κάθε εμπειρία, κάθε χαρά και κάθε δυσκολία, που ζούμε, μας κάνουν πιο δυνατούς, πιο δεμένους. Νομίζω δεν θα άλλαζα τίποτα σε όλο αυτό”. 

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης με τη Ramona Filip και τα παιδιά τους, Γιώργο και Νικόλ. 
 

Tags Ραμόνα Φίλιπ, Ramona Filip, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4657 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4778 s // Total time: 2.9436 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X