Οριστικό τέλος στη σχέση γνωστής Κύπριας


Οριστικό τέλος στη σχέση γνωστής Κύπριας

Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους!

Από την πρώτη στιγμή της σχέσης τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί με κοινές συνεντεύξεις και αναρτήσεις στα social media. Ο λόγος για την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Δημήτρη Ταταράκη όπου φήμες τις τελευταίες εβδομάδες τους ήθελαν να χωρίζουν.

Διαβάστε ακόμα: Ελευθερία Ελευθερίου: Ποζάρει με μικροσκοπικό μαγιό και το sexiness είναι στα ύψη! [εικόνες]

Όλα άρχισαν όταν η Κύπρια τραγουδίστρια πέρασε τα γενέθλια της χωριστά από τον αγαπημένο της. Την επόμενη μέρα εκπομπές μιλούσαν για χωρισμό μέχρι που το μοντέλο μίλησε σε ελληνικό site λέγοντας πως οι δυο τους είχαν ένα καυγά που δημιούργησε ένα ρήγμα στη σχέση τους. Αυτός έφυγε από το σπίτι και πήγε στο πατρικό του να δει τους γονείς και τους φίλους του χωρίς να έχει πάρει τα πράγματά του ενώ όπως είπε ο ίδιος την επόμενη των γενεθλίων της τραγουδίστριας θα την συναντούσε.

Σήμερα, 26 Μαΐου, νέο δημοσίευμα κάνει λόγο για οριστικό τέλος καθώς όπως αναφέρει μετά την έντονη φημολογία που υπήρξε τις τελευταίες ημέρες, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει οριστικά. Σύμφωνα με την εκπομπή "Το Πρωινό μου" και το στενό φιλικό περιβάλλον του γνωστού μοντέλου, ο Δημήτρης Ταταράκης έχει χωρίσει από την Ελευθερία Ελευθερίου και δεν βλέπει προοπτική επανασύνδεσης στο μέλλον. Δείτε εικόνες από τρυφερές στιγμές του ζευγαριού... 

.

Tags ελευθερία ελευθερίου, δημητρης ταταρακης, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, hot news


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4163 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4282 s // Total time: 2.8445 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X