Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον πατέρα της! [βίντεο]


Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον πατέρα της! [βίντεο]

Η αποκάλυψη που έκανε για την οικογένειά της και δεν γνωρίζαμε  

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους, το απόγευμα της Τρίτης, 26 Μαΐου, με αφορμή την προβολή ενός αποσπάσματος από τη συνέντευξη του Γιώργου Θεοφάνους στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον χαρακτηρισμό “δράκος” που έδωσε ο Κύπριος μουσικοσυνθέτης για τον πατέρα του, η παρουσιάστρια προχώρησε σε μία εξομολόγηση για τον δικό της πατέρα.

Διαβάστε ακόμα: Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η αντίδρασή της όταν μπαίνει ο σύζυγός της στην κουζίνα ενώ μαγειρεύει! [βίντεο]

“Ένα DNA δεν σε κάνει γονιό. Μπορεί να είναι πάρα πολύ σκληρό αυτό που λέω αλλά είναι η άποψή μου. Εμένα ο πατέρας μου δεν είχε γνωρίσει ποτέ τον πατέρα του. Πολλές φορές όταν μιλάμε για παππού, ναι έχω ένα παππού, τον οποίο εγώ έχω δει μια φορά στη ζωή μου, λογαριάζεται όμως αυτός ο άνθρωπος για παππούς μου; Αφού δεν είχαμε ποτέ κάποια σχέση μαζί του [...] Όταν τον είχαμε συναντήσει, τώρα λέω και κάτι πολύ προσωπικό θυμάμαι τον αδερφό μου τον Αντρέα γύρισε και του απηύθυνε τον λόγο ως παππού και γυρνάω και του λέω “Πότε ήταν παππούς σου;” [...] Όταν βλέπεις όταν ένας δικός σου άνθρωπος, ο πατέρας μου στην προκειμένη, έχει μεγαλώσει με έναν συγκεκριμένο τρόπο που η απουσία ήταν πολύ έντονη [...] Όχι αυτόν τον άνθρωπο δεν μπορείς να τον λογαριάσεις ούτε ως γονιό ούτε ως παππού...”, εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags χριστιανα Αριστοτελους, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, πατερας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1855 s (248 Queries.) // Parse time: 0.8222 s // Total time: 4.0077 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X