Βρήκαμε τα ιδανικά μαγιό για το φετινό καλοκαίρι με 20% έκπτωση


Βρήκαμε τα ιδανικά μαγιό για το φετινό καλοκαίρι με 20% έκπτωση

Κάθε καλοκαίρι αναζητάμε τα τέλεια μαγιό, εκείνα που ολοκληρώνουν το hip outfit  μας τόσο στην παραλία, όσο και μετά, όταν κάνουμε βόλτα στο αγαπημένο μας νησί. Δείτε κι εσείς τα υπέροχα μαγιό των Marks & Spencer που αποθεώνουν τη θηλυκότητα και επιλέξτε αυτά που ταιριάζουν στο στυλ σας.

Στην ολοκαίνουρια συλλογή των Marks & Spencer τα φωτεινά χρώματα, τα ευφάνταστα prints και τα παιχνιδιάρικα σχέδια έχουν την τιμητική τους. Ιδανικά για κάθε στυλ, στα Marks & Spencer τα μαγιό σχεδιάζονται με μία μοναδική φιλοσοφία. Κάθε γυναίκα να μπορεί να βρει το τέλειο μαγιό, οποιοσδήποτε κι αν είναι ο σωματότυπός της. Γι’ αυτό και τα Marks & Spenser είναι κάθε καλοκαίρι η πρώτη μας και μοναδική επιλογή.

Summer Elegance

Τα αριστοκρατικά ολόσωμα συναντούν τα και τα playful μπικίνι σε μια συλλογή που απογειώνει το στυλ και τη θυληκότητα κάθε γυναίκας στην παραλία και την κάνουν να νιώθει μοναδική. Αυτός είναι και ο λόγος που αυτή η συλλογή είναι τόσο μοναδική και υπέροχη. Και επιπλέον, από τη συλλογή δεν λείπουν τα απαραίτητα αξεσουάρ. Καφτάνια, τσάντες και σανδάλια ολοκληρώνουν το look μας με τον πιο τέλειο τρόπο.

Mix & match

Κι επειδή το καλοκαίρι θέλουμε να είμαστε ξέγνοιαστες, προσδίδοντας στην εμφάνισή μας στοιχεία του προσωπικού μας στυλ και του χαρακτήρα μας, στα Marks & Spencer επιλέγουμε τους δικούς μας μοναδικούς συνδυασμούς και φτιάχνουμε το «δικό μας μαγιό», όπως ακριβώς μας κάνει να νιώθουμε άνετα. Ο συνδυασμός, για παράδειγμα, ενός μονόχρωμου κάτω μέρους με ένα εμπριμέ άνω μέρος μπορεί να κάνει την εμφάνισή μας στην παραλία εντυπωσιακή και cool.

H συλλογή του Marks & Spencer έχει πραγματικά ό,τι χρειαζόμαστε για να ολοκληρώσουμε το στυλ μας στην παραλία και στις καλοκαιρινές διακοπές. Εμείς δεν έχουμε παρά να ανακαλύψουμε τα ιδανικά κομμάτια για εμάς και να τα κάνουμε δικά μας.

Μάλιστα, από την 1η Ιουνίου μέχρι και τις 7, όλα τα μαγιό της συλλογής έχουν 20% έκπτωση σε όλα τα καταστήματα Marks & Spencer και online στο marksandspencer.com/cy. Επωφελήσου, κάνε τώρα κλικ και κάνε δικά σου τα πιο hot μαγιό του φετινού καλοκαιριού.

Tags Marks & Spencer, μαγιο, καλοκαιρι 2020, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3249 s (235 Queries.) // Parse time: 2.2879 s // Total time: 4.6128 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X