Ιωάννα Κασουλίδου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τις αποβολές που βίωσε και την περίοδο της εγκυμοσύνης στο κρεβάτι


Ιωάννα Κασουλίδου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τις αποβολές που βίωσε και την περίοδο της εγκυμοσύνης στο κρεβάτι

“Μέσα μου σπάραζα από στεναχώρια”

Η Ιωάννα Κασουλίδου πριν από μερικούς μήνες έφερε στη ζωή την κόρη της, Έμιλη, το μικρό της θαύμα, όπως την αποκαλεί.

Η διευθύντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων λίγο καιρό μετά τον ερχομό του μωρού της, είχε κάνει μία ανάρτηση στο instagram κάνοντας γνωστές τις δυσκολίες που βίωσε μέχρι να έρθει στον κόσμο η κόρη της.

Η ίδια παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό “Beautiful People” και στη Νατάσα Αλεξάνδρου, περιγράφοντας με συγκλονιστικό τρόπο όλα όσα βίωσε μέχρι να γίνει μανούλα.

“Περάσαμε δύσκολα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε τρεις εγκυμοσύνες, οι οποίες δυστυχώς τερματίστηκαν. Ο πόνος μου ήταν τεράστιος. Όσο δυνατός και συνειδητοποιημένος χαρακτήρας και να είσαι, η αποβολή πονάει. Αποφασίσαμε να πάρουμε πιο δραστικά μέτρα. [...] Η λύση ήταν να πάμε σε εξωσωματική, ώστε να μπορούν να εξετάζονται τα έμβρυα γενετικά πριν προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά. Αυτή η διαδικασία μας πήρε έναν χρόνο χωρίς θετικό αποτέλεσμα. Και για τους δύο μας ήταν πολύ δύσκολο σε όλα τα επίπεδα και με πολύ άγχος, περιμένοντας το τηλεφώνημα του γιατρού για να μας πει για τα αποτελέσματα των εμβρύων αν είναι καλά, αν έπιασε η εξωσωματική, αν το έμβρυο μεγαλώνει κανονικά μέσα μου ή αν πρέπει να τερματίσουμε και πάλι την εγκυμοσύνη. Και σε όλα αυτά έπρεπε να κρατώ τη ψυχραιμία μου λες και δεν συμβαίνει τίποτα ενώ μέσα μου σπάραζα από στεναχώρια. Το προηγούμενο καλοκαίρι ήμουν στα όρια μού. Και σωματικά και ψυχολογικά. Και αποφασίσαμε να αναβάλουμε την τέταρτη εξωσωματική που ήταν προγραμματισμένη για τον Ιούλιο. Κλείσαμε να πάμε ταξίδι και τηλεφώνησα στον γιατρό για να του ανακοινώσω την απόφασή μου. Στο μεταξύ είχα 2-3 εβδομάδες καθυστέρηση, η οποία θεώρησα πως οφείλεται στην τελευταία αποβολή. Τότε ήταν που ανακαλύψαμε πως τελικά ήμουν 2 μηνών έγκυος την Έμιλη. Μία μεγάλη έκπληξη για όλους”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κατόπιν εξομολογήθηκε για την περίοδο της εγκυμοσύνης, λέγοντας: “Για ένα μήνα έκλαιγα. Ήμουν σίγουρη ότι όπως και τις προηγούμενες φορές το μωρό δεν θα τα κατάφερνε. Ειδικά επειδή ήταν και φυσιολογική η κύηση και το έμβρυο δεν είχε ελεγχθεί. Και ξαφνικά προκύπτει αιμορραγία. Ήμουν 3 μηνών όπως και τις προηγούμενες φορές. Ψύχραιμα τηλεφώνησα στον Ανδρέα (σ.σ. ο σύζυγός της). Του λέω ότι απέβαλα. Και ήμουν σίγουρη πως πηγαίναμε για άλλη μία απόξεση. Προς μεγάλη μας έκπληξη, όμως, το μωρό ήταν εκεί με την καρδούλα του να χτυπά μια χαρά. Ο γιατρός μου συνέστησε να μείνω κάποιες ημέρες στην κλινική μέχρι να αντιμετωπίσουμε την αιμορραγία. [...] Οι μέρες έγιναν εβδομάδες , οι εβδομάδες μήνες. Έμεινα πέντε ολόκληρους μήνες στο κρεβάτι ανάσκελα. Δεν δικαιούμουν καν να πάω στην κουζίνα να φτιάξω ένα τσάι [...] Η κάθε μάνα θα το έκανε. Ήταν, όμως, εξαιρετικά δύσκολο”. Δείτε στην πιο κάτω gallery όμορφα στιγμιότυπα με τη μικρή Έμιλη:

Tags ιωαννα κασουλίδου, κόρη, εμιλη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0988 s (227 Queries.) // Parse time: 4.7470 s // Total time: 7.8458 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X