Αποκλειστικό! Στέφανος Μιχαήλ: Αυτή είναι η σέξι Κύπρια που του έκλεψε την καρδιά;


Αποκλειστικό! Στέφανος Μιχαήλ: Αυτή είναι η σέξι Κύπρια που του έκλεψε την καρδιά;

Ο γοητευτικός ηθοποιός είναι ερωτευμένος!

Είναι σέξι, όμορφη και διαθέτει από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά. Ο λόγος για την Νάταλι Κάτερ η οποία όπως φαίνεται έκλεψε την καρδιά του Στέφανου Μιχαήλ.

Αποκλειστικές πληροφορίες του ilovestyle.com θέλουν την σέξι χορεύτρια και τον γοητευτικό ηθοποιό να ζουν τον απόλυτο έρωτα. Το ζευγάρι, όμως, κρατάει την σχέση του μυστική καθώς δεν θέλουν να μιλούν για τα προσωπικά τους.

Διαβάστε ακόμα: Στέφανος Μιχαήλ: Η φωτογραφία από τα μαθητικά του χρόνια που αποδεικνύει πως ήταν κούκλος ανέκαθεν! 

Να σας θυμίσουμε πως πρόσφατα ο Στέφανος Μιχαήλ ήταν καλεσμένος μέσω skype στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου κι όταν ρωτήθηκε εάν είναι σε σχέση, εκείνος χαμογελώντας δήλωσε πως είναι πάρα πολύ καλά.

Πάντως, όπως θα δείτε και στις πιο κάτω εικόνες, οι δυο τους βρίσκονται συχνά είτε στο σπίτι της Νάταλις Κάτερ είτε σε μέρη που δεν υπάρχει πολυκοσμία. Παράλληλα, σε ένα από τα σχόλια διαδικτυακής της φίλης, η σέξι χορεύτρια απάντησε πως δεν είναι μόνη. Φυσικά κανείς από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση αυτή. Ο χρόνος θα δείξει τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους. Δείτε στην πιο κάτω gallery εικόνες που αποδεικνύουν πως έχουν επαφή…

Tags Στέφανος Μιχαήλ, Νάταλι Κάτερ, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, hot news


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6639 s (227 Queries.) // Parse time: 1.6712 s // Total time: 4.3351 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X