10 επώνυμες Κύπριες μας δείχνουν τις νέες τάσεις στα αξεσουάρ


10 επώνυμες Κύπριες μας δείχνουν τις νέες τάσεις στα αξεσουάρ

Ποια κοσμήματα θα φορεθούν περισσότερο φέτος το καλοκαίρι.

Για να θεωρηθεί μια εμφάνιση ολοκληρωμένη απαιτεί και το ανάλογο αξεσουάρ το οποίο τις πλείστες φορές μπορείς να αλλάξει εντελώς το στυλ της ενδυματολογικής σου επιλογής.

Αυτήν τη στιγμή στο instagram κυριαρχούν πολλές τάσεις όπως οι λεπτές αλυσίδες, τα layering και τα βραχιόλια. Άλλωστε, τα social media έχουν γίνει πλέον μια καλή πηγή για ότι αφορά την μόδα καθώς καθημερινά ανακαλύπτεις τις νέες τάσεις που κυριαρχούν την εκάστοτε περίοδο.

Ένα statement κολιέ ή ένα ζευγάρι διαφορετικά σκουλαρίκια μπορούν να τραβήξουν την προσοχή και να αποτελέσουν τη βάση για ένα κομψό outfit. To καλοκαίρι του 2020, λοιπόν, και σύμφωνα πάντοτε με αυτά που βλέπουμε να φιγουράρουν στο instagram μπορείς να φορέσεις layering στα κολιέ και εκκεντρικούς κρίκους. Επιπλέον, κοσμήματα σε διαφορετικά χρώματα, γράμματα και κρεμαστά που θυμίζουν κάτι από '90s φαίνεται να επιστρέφουν και να παίρνουν τη θέση τους δίπλα σε minimal αλυσίδες ή βραχιόλια.

Τέλος, και χωρίς καμία αμφιβολία με τον ερχομό του καλοκαιρινού και τον ανοιχτών παπουτσιών, τα anklets ήδη έχουν μπει στα καθημερινά σου αξεσουάρ. Είτε μία λεπτή αλυσίδα, είτε με χάντρες ή με κοχύλια, τα anklets θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως τα chokers του 2020. Δείτε στην πιο κάτω gallery δέκα επώνυμες Κύπριες που ήδη υιοθέτησαν τις πιο πάνω τάσεις...

Tags αξεσουάρ, κοσμήματα, βραχιόλια, anklets bracelets, αλυσιδες, layering, fashion, style, trend, μόδα, στυλ, ταση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9249 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3648 s // Total time: 2.2897 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X