Ο έρωτας περνάει από την τσέπη;


Ο έρωτας περνάει από την τσέπη;

Οι έρευνες δεν μας τιμούν και ιδιαίτερα.

Μήπως τελικά όντως ο έρωτας περνά και από την τσέπη; Μπορεί η οικονομική κρίση να σκοτώνει μεταξύ άλλων και κάθε διάθεση για κεράκια, αγάπες και φιλάκια;

Βάσει ερευνών, ένας άντρας ο οποίος δε μπορεί να ενσαρκώσει το ρόλο του "κουβαλητή" στο σπίτι, έχει μειωμένη αυτοπεποίθηση και τις περισσότερες φορές η μειωμένη αυτοπεποίθηση έχει ως αποτέλεσμα και τη μειωμένη διάθεση.

Όμως, το αξιοσημείωτο στην έρευνα δεν ήταν το αποτέλεσμά της για την αντρική περηφάνια και για τη μειωμένη διάθεση για έρωτα αλλά το πόσο "σκύλες" μπορούμε να γίνουμε εμείς οι γυναίκες.

Η έρευνα έλεγε πως μόλις η οικονομική κρίση χτυπήσει τον αντρικό λογαριασμό, αμέσως χτυπάει και ένα καμπανάκι μουρμούρας στη γυναίκα. Βάση στατιστικών, οι γυναίκες έχουν την τάση να μειώνουν τους άντρες όταν τα δικά τους εισοδήματα, ξεπερνούν αυτά των συντρόφων τους. Γνωστές ατάκες: "εγώ θα σε συντηρώ;", "σε λίγο ούτε για τσιγάρα δε θα έχεις λεφτά" ήταν από τις πιο συνηθισμένες εκφράσεις που έβγαιναν από τα γυναικεία στόματα.

Από τη μία θέλουμε τους άντρες να είναι… Άντρες με τα όλα τους κι από την άλλη προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να τους ρουφήξουμε κάθε ίχνος αντρικής αξιοπρέπειας. Κρίση είναι κοπελιές και αυτή που βιώνουμε τώρα λόγω την πανδημίας του Covid-19, πού θα πάει θα περάσει… ευχόμαστε!

Βέβαια από την άλλη, η έρευνα κάνει λόγο και για τον τρόπο με τον οποίο οι άντρες αντιμετωπίζουν μία πιθανή απόλυσή τους ή ένα πιθανό οικονομικό στραπάτσο. Σκυθρωποί, αγέλαστοι, κατσούφηδες, καθισμένοι εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο σε εκείνον τον καναπέ, προσπαθούν να βγάλουν ρίζες. Πίνουν μπύρες και καταναλώνουν τεράστιες ποσότητες πρόχειρου φαγητού.

Σε αυτή την κατάσταση με το κεφάλι σκυφτό και το πρόσωπο σκυθρωπό, ο έρωτας θα περάσει από μπροστά… και θα προσπεράσει με χίλια. Ήδη από το 2017 οι Έλληνες που έκαναν σεξ 2 φορές την εβδομάδα μειώθηκαν κατά 62% σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. 

Αγαπητοί μου αναγνώστες/στριες η δικιά μου συμβουλή είναι μία: η φτώχεια θέλει καλοπέραση!

Tags blog, BLOGGER, maria's fairytale, Μαρία Κάνθερ, ερωτας, γυναίκα, σχεση, λεφτα, τσεπη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3245 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3797 s // Total time: 2.7042 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X