Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός

Η φαντασία σας είναι σε έξαρση σήμερα! Φροντίστε μόνο να είναι δημιουργική, δίνοντας μια νέα πνοή στην δουλειά σας.

Ταύρος

Περιορίστε την κτητικότητα σας και βάλτε φρένο στην ζήλια σας για να μην έχετε απρόβλεπτες εξελίξεις που θα σας σοκάρουν. Η μέρα δεν προσφέρεται για λεονταρισμούς…

Δίδυμοι

Η μέρα κρύβει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην διάθεση σας, ενώ δεν είναι απίθανο να θελήσετε να αποτραβηχτείτε και να αποστασιοποιηθείτε από τα τεκταινόμενα γύρω σας.

Καρκίνος

Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες σας, για να απαλλαγείτε από άγχη που κουβαλάτε αρκετό καιρό τώρα. Αφιερώστε λίγο χρόνο σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

Λέων

Μπορείτε σήμερα να βρείτε διέξοδο από μια μέρα όλο νευρικότητα μέσα από την τέχνη. Δείτε τις ομορφιές της ζωής και ξεχάστε το γκρίζο που σας περιβάλει.

Παρθένος

Το άγχος που σας είχε κυριεύσει σήμερα μπορεί να είναι δημιουργικό! Μην αφήνετε την μέρα να πάει χαμένη.

Ζυγός

Το συναίσθημα παίρνει σήμερα το πάνω χέρι. Ίσως να έχετε την τάση σήμερα να αποτραβηχτείτε και να ζυγίσετε αποστασιοποιημένοι τα θέματα που σας απασχολούν. 

Σκορπιός

Η γοητεία σας τονώνεται, κάποιες αιφνίδιες αλλαγές όμως σκηνικού στον εργασιακό τομέα σας δημιουργούν άγχος… Μην παρασύρεστε από το άγχος και χάνετε τον έλεγχο.

Τοξότης

Η μέρα θα έχει μετακινήσεις και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Δεν αποκλείεται δε να υπάρξει και μια αποκάλυψη που θα σας ταράξει λιγάκι…

Αιγόκερως

Ίσως να έχετε να αντιμετωπίσετε κάποια οικονομικής φύσης θέματα. Κινηθείτε συντηρητικά και βάσει πλάνου για να μην βρεθείτε εκτός προϋπολογισμού.

Υδροχόος

Ανανεώνονται οι φιλοδοξίες σας στον τομέα της καριέρας, ενώ ο αισθησιασμός σας γίνεται ασυγκράτητος…

Ιχθείς

Η πλανητική συγκυρία μπορεί να σας δείξει με λίγο σκληρό τρόπο κάποιες αλήθειες που δεν γνωρίζατε ή προτιμούσατε να παριστάνετε ότι αγνοείτε…

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: alindakanaki.gr

Tags ζωδια, ημερησιες προβλεψεις, προβλέψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1373 s (247 Queries.) // Parse time: 0.8518 s // Total time: 3.9891 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X