Natargeorgiou: Στέλνουν ηχηρό μήνυμα μέσα από τη νέα τους καμπάνια


Natargeorgiou: Στέλνουν ηχηρό μήνυμα μέσα από τη νέα τους καμπάνια

Το πρόσωπο που επέλεξαν να φορέσει τις νέες τους δημιουργίες...

Συντονισμένοι στο γενικότερο κλίμα της εποχής που θέλει τη γυναίκα να αποδεσμεύεται σταδιακά από τα στερεότυπα και τις απαιτήσεις των πολλαπλών κοινωνικών της ρόλων, οι natargeorgiou επέλεξαν το πρόσωπο που θα πρωταγωνιστεί στην καινούργια τους καμπάνια να είναι αυτό που έχουμε πάντα στο μυαλό μας ως τη γυναίκα που αντιπροσωπεύουν το σχεδιαστικό δίδυμο, δηλαδή μια γυναίκα που δεν έχει ούτε συγκεκριμένη ηλικία, ούτε ορισμένο σωματότυπο, αλλά αυτοπεποίθηση, άποψη και προσωπικότητα.

Μέσα από τις νέες τους δημιουργίες, επιθυμία τους είναι να αναδειχθεί η γυναικεία ομορφιά ανενδοίαστα και απενοχοποιημένα, ιδιαίτερα σε μια εποχή που η δύναμη της εικόνας είναι τόσο ισχυρή, ώστε αυτόματα να μεταφέρει μηνύματα και ιδέες.

Οι βασικές και διαχρονικές πτυχές της δημιουργίας τους συνάντησαν γόνιμα το πάγιο αίτημα της σύγχρονης γυναίκας, να μπορεί δηλαδή να αποτελεί μια διαρκή πηγή έμπνευσης σε κάθε της εκδοχή. Αυτή η αντίληψη, που παρουσιάζεται πλέον ως τάση στο εξωτερικό, αισθανθήκαν ότι εκφράζει και τον δικό τους τρόπο έκφρασης, αλλά κυρίως τη φιλοσοφία πίσω από τη δουλειά τους.

Οι ίδιοι εύχονται αυτό να είναι μια προσπάθεια για μια γενικότερη και, φυσικά, λυτρωτική αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται η γυναίκα στον τόπο μας. Δείτε τις εικόνες στην πιο κάτω gallery…

Model: Marita K. for @theagencycy

Make Up: Mary Myrianthopoulou for @theagencycy

Production : The Agency

Photographer: Badar Javed for @theagencycy

Location: MAP Hotel Nicosia

Tags natargeorgiou, Δημος Ναταρ, ανδρεας γεωργιου, μόδα, στυλ, ταση, fashion, style, trend, FASHION NEWS


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7677 s (235 Queries.) // Parse time: 0.3495 s // Total time: 3.1172 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X