Madame Figaro Beauty Awards 2020: Ψηφίστε τα καλύτερα spa της Κύπρου


Madame Figaro Beauty Awards 2020: Ψηφίστε τα καλύτερα spa της Κύπρου

Συνεχίζεται η ψηφοφορία που αναδεικνύει τα κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς της Κύπρου.

Η Madame Figaro διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά τα Beauty Αwards Cyprus που παρουσιάζει η Kérastase, τον διεθνή θεσμό που αναδεικνύει τα κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς.

Σήμερα, θα γνωρίσουμε τα spa που με το έμπειρο προσωπικό και τις πρωτότυπες θεραπείες τους μας προσφέρουν ευεξία και χαλάρωση.

Δείτε ποια είναι αυτά και ψηφίστε τα αγαπημένα σας εδώ.

KALLONI SPA - PARKLANE, A LUXURY COLLECTION RESORT & SPA

Συνδυάζοντας τεχνολογία αιχμής με μια σειρά εξαιρετικών θεραπειών, το Kalloni Spa είναι ένας κορυφαίος προορισμός ευεξίας. Εκτείνεται σε 3.000 τ.μ. και περιλαμβάνει 14 αίθουσες περιποίησης και 3 σουίτες, μεταξύ των οποίων 2 με ρωσικά μπάνια και την Kalloni Suite. Προσφέροντας πολλά θεραπευτικά οφέλη, οι 3 εσωτερικές και 2 εξωτερικές πισίνες θαλασσοθεραπείας, εκ των οποίων η 1 αναπαράγει την αλμυρότητα της Νεκράς Θάλασσας, είναι απαράμιλλες για την ποιότητά τους και το επίπεδο εποπτείας τους. Υπό την επίβλεψη μιας υψηλά ειδικευμένης ομάδας επαγγελματιών, οι θεραπείες γίνονται με προϊόντα εμπνευσμένα από την Κύπρο και δημιουργούν μια εντελώς μοναδική και εξατομικευμένη επιλογή. Το Kalloni Spa χρησιμοποιεί την πλήρη γκάμα των προϊόντων Biologique Recherche και Voya. Επίσης, στεγάζει ινστιτούτο Carol Joy και Gentlemen’s Tonic Barber Shop.

ONEIRO SPA - CAPO BAY HOTEL

Αποτελεί ένα από κορυφαία κέντρα ευεξίας και χαλάρωσης του Πρωταρά και προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε έναν προσιτό χώρο με μινιμάλ αισθητική, που φέρει την υπογραφή του αρχιτέκτονα και γλύπτη Joseph Caspari. Περιλαμβάνει σάουνα, τζακούζι, steam bath, Vichy shower, sanarium (συνδυασμός σάουνας και steam bath), ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα. Με λίγα λόγια αποτελεί τον απόλυτο χώρο ευεξίας για το μυαλό, το σώμα, την ψυχή και το πνεύμα.

PEARL SPA - SUNRISE HOTEL & SPA

Ένας προορισμός ευεξίας και ανανέωσης που βρίσκεται στον Πρωταρά. Οι εξειδικευμένοι θεραπευτές του, αφού εντοπίσουν τις ανάγκες του κάθε πελάτη, προτείνουν την κατάλληλη για εκείνον θεραπεία, η οποία θα ισορροπήσει σώμα και πνεύμα. Η κάθε θεραπεία είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία χρησιμοποιώντας δυναμικά μασάζ και τα πιο ισχυρά συστατικά και τεχνικές που υπάρχουν σήμερα στον κόσμο.

Tags madame figaro beauty awards 2020, beauty awards, Spa, best spa, Ομορφια, Σπα, beauty awards 2020


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3385 s (227 Queries.) // Parse time: 1.6209 s // Total time: 3.9594 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X