Γνωστοί Έλληνες που έγιναν αγνώριστοι μετά την απώλεια πολλών κιλών


Γνωστοί Έλληνες που έγιναν αγνώριστοι μετά την απώλεια πολλών κιλών

Έχασαν κιλά και πλέον δεν αναγνωρίζονται!

Δεν είναι λίγοι οι επώνυμοι Έλληνες και Ελληνίδες που κατάφεραν να χάσουν πολλά κιλά και πλέον να μην αναγνωρίζονται! Άλλοι πήραν την απόφαση με αφορμή κάποιο θέμα υγείας που προέκυψε και άλλοι καθαρά για λόγους αισθητικής. Το θέμα είναι ότι το έβαλαν στόχο και το κατάφεραν.

Οι περισσότεροι από αυτούς μάλιστα έχουν μιλήσει δημόσια για τη μάχη τους με τα περιττά κιλά και για το λόγο που αποφάσισαν να μπουν σε διαδικασία δίαιτας ώστε να τα χάσουν.

Πάμε να δούμε ποιοι είναι αυτοί έτσι όπως τους παρουσίασε το gossiptv.gr!

Έλντα Πανοπούλου

"Είχα φτάσει 97 κιλά. Τα έχασα συμπωματικά. Δεν το επιδίωξα. Το έχω πει πολλές φορές. Μετά από 26 χρόνια συνεχούς εργασίας χωρίς διακοπές, χειμώνα-καλοκαίρι, ενώ έκανα διακοπές και έτρωγα τα πάντα, γύρισα από τις διακοπές, έχοντας χάσει 4 κιλά. Είπα, γιατί τα έχασα αυτά τα κιλά; Και συνειδητοποίησα πως επειδή δεν μπορούσα να πηγαίνω με το αυτοκίνητο, έπρεπε να περπατάω… Έπρεπε να αλλάξω τρόπο ζωής. Και συνέχισα να περπατάω. Και αύξησα το περπάτημα. Ξεκίνησα να περπατάω δυο ώρες μετά το φαγητό και σταμάτησα το junk food. Και αυτό στην ποσότητα. Έχασα 32 κιλά σε τρία χρόνια. Οι δίαιτες και οι διατροφές υπόσχονται πιο γρήγορη απώλεια βάρους".

Τζωρτζέλα Κόσιαβα

"Ήμουν 94 και τώρα πλέον είμαι 64. Λόγω διατροφής. Κάνω συγκεκριμένη διατροφή από τον Σεπτέμβριο για αυτό τον λόγο, όχι για θέμα εμφάνισης. Εγώ με την καραντίνα υπό άλλες συνθήκες το ψυγείο θα αναστέναζε. Δεν είναι θέμα εμφάνισης, είναι θέμα υγείας".

Αντώνης Λουδάρος

"Με βάραιναν ψυχολογικά γιατί αισθανόμουν loser. Ένιωθα ότι δεν μπορώ να επιβληθώ στον εαυτό μου και ότι δεν μπορώ να έρθω στα όρια που ήθελα να βάλω. Μου χτύπησαν καμπανάκι, εξάλλου και οι ιατρικές εξετάσεις. Όλες οι τιμές ήταν στον θεό! Σκέφτομαι πόσο πολύ είχα αφεθεί. Αυτό κάτι σημαίνει για την ψυχολογία στην οποία βρίσκεσαι. Ουσιαστικά είναι σαν να τρως τη στενοχώρια σου".

Σοφία Βόσσου

"Είναι επιλογή μου να είμαι αδύνατη. Πασχίζω τόσα χρόνια να αδυνατίσω, έχω κάνει χειρουργείο, τα πάντα… Δεν αναστατώθηκα από αυτό που γράφτηκε, γελάω πλέον. Όταν κανείς αφελώς γράφει ή ηθελημένα, δεν ξέρω, γράφεις κάτι τέτοιο, όταν είσαι σωστός δημοσιογράφος, βλέπεις τη δραστηριότητα του άλλου… Βλέπεις ότι έχει τρεις φορές την εβδομάδα live, έχει μαθήματα, τρέχει δεξιά και αριστερά, ποιος άρρωστος; Που;

Το γεγονός ότι πέρασα μια γαστρεντερίτιδα και με ταλαιπώρησε μια εβδομάδα, δεν σημαίνει ότι είμαι ανορεξική. Το γεγονός ότι είμαι 54 κιλά το θέλω, το προσέχω σαν τα μάτια μου. Με το που δω 55, κάτι ελαττώνω και συντηρούμαι. Πάσχιζα χρόνια να συντηρήσω τα κιλά μου. Ήθελα να αλλάξω το σώμα μου γιατί δεν μου άρεσε η εικόνα μου. Μου πήρε χρόνια να χάσω 32 κιλά. Το 1994 έκανα και εγχείρηση στομάχου, έκανα διαμερισματοποίηση στομάχου".

Ελεάννα Τρυφίδου

"21/7/2017-21/7/2019. Δυο χρονια και 33 κιλά. Ένας καθημερινός αγώνας, ένας μαραθώνιος, μια σκληρή μάχη με τον ίδιο σου τον εαυτό που πολλές φορες μετατρέπεται στον ισχυρότερο αντίπαλο, στον χειρότερο εχθρό. Για κάποιους δεν σημαίνει τιποτα για μενα ειναι το προσωπικό μου επίτευγμα η μεγαλυτερη νίκη. Πριν απο δυο χρονια δεν μπορούσα σχεδον να περπατησω, δεν με κρατούσαν τα γόνατα μου, σημερα σχεδον κάθε μερα περπατάω 10 χλμ. Αυτο ειναι μια καλύτερη ζωή. Και ολοι αξίζουμε μια νεα αρχη και μια καλύτερη ζωή. Διπλα μου πάντα αυστηρός αλλα και γλυκός ο διατροφολογος μου Κωνσταντίνος Ξένος @xenos_diet δεν μου επέτρεψε ποτε να κανω πισω και βεβαια πανω απ ολους και ολα ο Τάσος που δυο χρονια τρώει μαζι μου ακριβως τα ίδια πραγματα κι εχει κι αυτος μια φορά την εβδομαδα "ελευθερο" χωρις βεβαια να το χρειάζεται...Και ναι νιώθω πλέον υγιής και δυνατή... νικήτρια μιας καλύτερης ζωής #photooftheday #me #happy"! Δείτε πως είναι σήμερα στην πιο κάτω gallery...

Tags διασημοι, κιλά, βαρος, ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΙΛΩΝ, celebrities, showbiz, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5198 s (278 Queries.) // Parse time: 0.5443 s // Total time: 3.0641 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X