Δρ. Άγγελος Καρατζιάς: Μας μιλά για τη νέα επαναστατική μέθοδο σύσφιξης Renuvion


Δρ. Άγγελος Καρατζιάς: Μας μιλά για τη νέα επαναστατική μέθοδο σύσφιξης Renuvion

Η νέα επαναστατική ελάχιστα παρεμβατική μέθοδος σύσφιξης μόλις έφθασε στην Κύπρο!

Μοναδική και ελάχιστα επεμβατική, η μέθοδος σύσφιξης Renuvion μόλις έφτασε στο νησί μας και με αυτή την ευκαιρία, ο Δρ. Άγγελος Καρατζιάς, πλαστικός χειρουργός αισθητικής και αποκατάστασης στο Αρεταίειο Νοσοκομείο, μας αποκαλύπτει όλα όσα αξίζει να γνωρίζουμε!

Δρ. Καρατζιά, μπορείτε να μας πείτε λίγα λόγια το Renuvion;

Το Renuvion ή αλλιώς J-Plasma είναι μια νέα επαναστατική μέθοδος που έχει σκοπό να αντιμετωπίσει την χαλάρωση του δέρματος, τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα. Η συγκεκριμένη τεχνική χρησιμοποιείται συχνά συμπληρωματικά αμέσως μετά τη λιπογλυπτική με το Vaser 3D Lipo. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι αποτελεί μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία η οποία συσφίγγει και αναζωογονεί το χαλαρό δέρμα χωρίς να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του δέρματος. Αποτέλεσμα αυτού είναι να γλιτώσει ο ασθενείς περιττές τομές στο δέρμα του και επομένως κάποιος που θα υποβληθεί στη θεραπεία δεν θα έχει μεγάλες ουλές και ο χρόνος αποθεραπείας θα είναι ελάχιστος! 

Πως πραγματοποιείται η θεραπεία με το Renuvion;

Καταρχάς, πριν εξηγήσουμε την διαδικασία της θεραπείας είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η τεχνολογία που  χρησιμοποιείται είναι υψηλής ακρίβειας ενέργεια πλάσματος, που παράγεται από το αέριο ήλιο και ραδιοσυχνότητες. Χρησιμοποιείται κάτω από το δέρμα για σύσφιξη και αναζωογόνηση του προσώπου και του σώματος, ώστε να αποκτήσουν αυτές οι περιοχές και πάλι μια πιο νεανική όψη. Αρχικά ο πλαστικός χειρουργός δημιουργεί μικρές κρυφές τομές, που θα λειτουργήσουν ως μικρά κανάλια για το πλάσμα το οποίο χρησιμοποιείται κάτω ή πάνω στο δέρμα, συσφίγγοντας και συστέλλοντας το. Η επιδερμίδα συρρικνώνεται και γίνεται πιο σφριγηλή. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του πλάσματος είναι ότι το ιονισμένο ήλιο δρα με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια και ασφάλεια από άλλες μορφές ενέργειας και έτσι με αυτό τον τρόπο προκαλεί την παραγωγή κολλαγόνου το οποίο βοηθά στην σύσφιξη του δέρματος. Παράλληλα δεν υπάρχουν επιπλοκές που θα μπορούσαν να προκληθούν με τις συμβατικές μεθόδους όπως εγκαύματα και ανομοιογένεια ενώ πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός ότι πραγματοποιείται συνήθως υπό τοπική αναισθησία.

Που εφαρμόζεται;

To Renuvion εφαρμόζεται:

  • Στα μπράτσα.
  • Στην κοιλιά.
  • Στο στήθος.
  • Στους μηρούς και τους προσαγωγούς.
  • Στα γόνατα.
  • Στους γλουτούς.
  • Στο πρόσωπο και το λαιμό.

Τι να περιμένει κάποιος από την επέμβαση;

Η επέμβαση αυτή δεν αφήνει ουλές καθώς γίνεται μόνο με μικρές υποδοχές στα σημεία της θεραπείας. Επίσης, μετά την επέμβαση ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει κανονικά στις δραστηριότητές του σύντομα καθώς απαιτείται ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας.

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα;

Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι μόνιμα φτάνει ο ασθενής να διατηρήσει σταθερή την φυσική του κατάσταση, οπότε αξίζει να τονίσουμε ότι μετά από την εφαρμογή του Renuvion θα πρέπει να ακολουθήσουμε ένα σωστό τρόπο ζωής εντάσσοντας την άσκηση στην καθημερινότητα μας. 

Σε ποιους απευθύνεται το Renuvion;

Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες και συγκεκριμένα σε άτομα που θέλουν να καταπολεμήσουν τη χαλάρωση που έχει δημιουργηθεί στο σώμα τους από διάφορους παράγοντες όπως γήρανση, αυξομείωση σωματικού βάρους, εγκυμοσύνη ή μετά από παρέμβαση συμβατικής λιποαναρρόφηση. Ιδανικό σενάριο αποτελεί ο συνδυασμός Vaser 3D Lipo και του Renuvion για εξαιρετικά αποτελέσματα, με στόχο την καλύτερη δυνατή εικόνα προσώπου και σώματος.

Info: Tη μέθοδο πραγματοποιεί ο Δρ. Άγγελος Καρατζιάς, πλαστικός χειρουργός αισθητικής και αποκατάστασης στο Αρεταίειο Νοσοκομείο. Περισσότερες πληροφορίες για τον Δρ. Άγγελο Καρατζιά θα βρείτε στο τηλέφωνο (+357) 22 020721 και στην ιστοσελίδα https://www.drkaratzias.com

Facebook: Renuvion Cyprus

Instagram: Renuvion_Cyprus

Tags Renuvion, Ομορφια, συσφιξη, Σώμα, δρ. αγγελος καρατζιας, Αρεταίειο Νοσοκομείο, beauty, body


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5189 s (230 Queries.) // Parse time: 1.6032 s // Total time: 4.1221 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X