Νικολέττα Ράλλη: Δημοσίευσε την πρώτη εικόνα της νεογέννητης κορούλας της


Νικολέττα Ράλλη: Δημοσίευσε την πρώτη εικόνα της νεογέννητης κορούλας της

Η ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο.

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της ζει η Νικολέττα Ράλλη καθώς έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι στις 12 Ιουνίου 2020 και αυτή είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύει την πρώτη εικόνα της μικρής της.

Η παρουσιάστρια γέννησε με καισαρική τομή με την μικρή να ζυγίζει 3.500 κιλά, με τον σύντροφό της Μιχάλη Ανδρούτσο να μην την αφήνει λεπτό από κοντά του μένοντας συνεχώς στο πλάι της, ενώ όσο αφορά στο όνομα που το ζευγάρι πρόκειται να δώσει στο παιδί τους είναι Σοφία.

Διαβάστε ακόμα: Νικολέττα Ράλλη: Έγινε μανούλα και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι

Η 37χρονή Ελληνίδα πρώην εστεμμένη το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Ιουνίου ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια ιδιαίτερα στοργική στιγμή της μικρούλας μέσα από το δωμάτιο της κλινικής, λίγες ώρες μετά την γέννηση της.

Η Νικολέττα Ράλλη κάτω από την δημοσίευση έγραψε χαρακτηριστικά: “Καλωσόρισες κουτσούνι μας. Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ για τις πολύτιμες ευχές σας! Θα φροντίσω να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά μέχρι τότε να είστε όλοι καλά”, με τις ευχές γνωστών ατόμων και μη να κατακλύζουν την ανάρτηση της. Δείτε πιο κάτω την εικόνα που ανέβασε στο instagram της:

Tags νικολεττα ραλλη. γεννησε, κόρη, εικονα, μαιευτήριο, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3188 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4966 s // Total time: 2.8155 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X