Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020;

Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Υπάρχει έντονος ανταγωνισμός στον επαγγελματικό στίβο, αλλά θα καταφέρετε να τα φέρετε σε πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στα οικονομικά θέματα καταγράφεται βελτίωση.

Ταύρος

Η ένταση θα κάνει αισθητή την παρουσία της! Μην παρασύρεστε σε ανούσιες συζητήσεις ή δολοπλοκίες, γιατί θα χαλαστείτε χωρίς λόγο. Επικεντρωθείτε στο έργο σας.

Δίδυμοι

Μυστικά ίσως να δουν το φως της μέρας! Ας ελπίσουμε ότι δεν θα σας φέρει σε δύσκολη θέση η αποκάλυψη τους…

Καρκίνος

Θα έρθει στο φως κάποιο παρασκήνιο που σας αφορά. Η αποκάλυψη θα σας ωθήσει να εκτιμήσετε εκ νέου την στάση σας και την δράση σας σε κάποιους τομείς της ζωής σας.

Λέων

Ανεπαίσθητα μεν προς στιγμήν, αλλά κάτι ξεκίνησε να αλλάζει στην ζωή σας. Τολμήστε να απαλλαγείτε από τα περιττά φορτία που σας κρατάνε δέσμιους και δημιουργήστε χώρο για το νέο.

Παρθένος

Η πίεση των τελευταίων ημερών πέρασε και σεις μπορείτε να ξαποστάσετε. Θα μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε της ευκαιρίας και να περάσετε όμορφες στιγμές με φιλικές παρέες. 

Ζυγός

Υπάρχει ο κίνδυνος να διολισθήσετε στην υπερβολή σήμερα.  Ότι και αν κάνετε θα είναι περισσότερο από όσο θα έπρεπε… 

Σκορπιός

Τα επαγγελματικά σας προωθούνται! Μην θέτετε όμως στόχους για άμεση απόδοση των προσπαθειών σας, γιατί όλα θέλουν τον χρόνο τους για να δώσουν τους καρπούς τους.

Τοξότης

Το συναίσθημα σε δεύτερη μοίρα σήμερα και με ανασυγκροτημένη στρατηγική και δυναμισμό βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Ήρθε η κατάλληλη στιγμή.

Αιγόκερως

Αρωγοί στην προσπάθεια σας στον τομέα της καριέρας σας είναι αγαπημένα πρόσωπα και οικογενειακό περιβάλλον. Προχωρήστε μπροστά και μη φοβόσαστε τίποτε.

Υδροχόος

Ευνοούνται οι ευχάριστες κοινωνικές συναναστροφές που μπορεί να φέρουν μια νέα ερωτική γνωριμία. Αποφύγετε τυχόν αντιπαραθέσεις με φίλους ή γνωστούς.

Ιχθείς

Ίσως να μην αισθάνεστε καλά στο εργασιακό σας περιβάλλον λόγω των αντικειμενικών συνθηκών που επικρατούν. Φροντίστε όμως να προσαρμοστείτε.

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: alindakanaki.gr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9101 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5573 s // Total time: 2.4674 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X