Renuvion: Μύθοι και αλήθειες γύρω από την νέα, επαναστατική και ελάχιστα παρεμβατική μέθοδο σύσφιξης


Renuvion: Μύθοι και αλήθειες γύρω από την νέα, επαναστατική και ελάχιστα παρεμβατική μέθοδο σύσφιξης

Η μέθοδος που αγαπήθηκε στο εξωτερικό επιτέλους έφτασε και στην Κύπρο!

Ο Δρ. Άγγελος Καρατζιάς, πλαστικός χειρουργός αισθητικής και αποκατάστασης απαντά σε μύθους και αλήθειες που έχουν να κάνουν με την νέα επαναστατική, ελάχιστα παρεμβατική μέθοδο σύσφιξης, Renuvion ή αλλιώς J-Plasma. Το Renuvion έχει στόχο να αντιμετωπίσει τη χαλάρωση του δέρματος, τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα και συχνά, ο πλαστικός χειρουργός καλείται να απαντήσει σε ερωτήματα γύρω από το πώς αυτό λειτουργεί. Δείτε τι μας απάντησε o Δρ. Καρατζιάς!   

ΜΥΘΟΣ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ;

Το Renuvion αφήνει τομές στο δέρμα του ασθενή.  

Μύθος: Με τη συγκεκριμένη μέθοδο ο ασθενής μπορεί να αποφύγει τις μεγάλες τομές / ουλές αφαίρεσης δέρματος. Η επέμβαση αυτή δεν αφήνει ουλές καθώς γίνεται μόνο με μικρές υποδοχές στα σημεία εισόδου της θεραπείας. Είναι γι’ αυτό που μετά την επέμβαση ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει σύντομα στις δραστηριότητές του καθώς απαιτείται ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας.

ΜΥΘΟΣ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ;

Πολλοί αναρωτιούνται αν το Renuvion δίνει ένα μόνιμο αποτέλεσμα στον ασθενή.

Αλήθεια: Ναι, είναι αλήθεια. Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο, ωστόσο πρέπει και ο ασθενής να ακολουθεί ένα σωστό τρόπο ζωής και να ασκείται σε σταθερή βάση.  

ΜΥΘΟΣ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ;

Η θεραπεία αυτή συνδυάζεται με το Vaser 3D Lipo.

Aλήθεια: Όντως, ιδανικό σενάριο αποτελεί ο συνδυασμός Vaser 3D Lipo και Renuvion για εξαιρετικά αποτελέσματα, με στόχο την καλύτερη δυνατή εικόνα προσώπου και σώματος.

ΜΥΘΟΣ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ;

Η νέα αυτή επαναστατική μέθοδος σύσφιξης δεν απευθύνεται σε όλους και εφαρμόζεται κυρίως σε γυναίκες.

Μύθος: Το Renuvion απευθύνεται και εφαρμόζεται σε άνδρες και γυναίκες και συγκεκριμένα σε άτομα που θέλουν να καταπολεμήσουν τη χαλάρωση που έχει δημιουργηθεί στο σώμα τους από διάφορους παράγοντες όπως γήρανση, αυξομείωση σωματικού βάρους, εγκυμοσύνη ή μετά από παρέμβαση συμβατικής λιποαναρρόφησης.

ΜΥΘΟΣ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ;

Το Renuvion εφαρμόζεται μόνο στο σώμα.

Μύθος: To Renuvion εφαρμόζεται στα μπράτσα, στην κοιλιά, στο στήθος, στους μηρούς και τους προσαγωγούς, στα γόνατα, στους γλουτούς, το λαιμό αλλά και το πρόσωπο!

Info: Tη μέθοδο στην Κύπρο πραγματοποιεί ο Δρ. Άγγελος Καρατζιάς, πλαστικός χειρουργός αισθητικής και αποκατάστασης στο Αρεταίειο Νοσοκομείο. Περισσότερες πληροφορίες για τον Δρ. Άγγελο Καρατζιά θα βρείτε στο τηλέφωνο (+357) 22 020721 και στην ιστοσελίδα https://www.drkaratzias.com                                   
Facebook: Renuvion Cyprus, Dr. Angelos Karatzias - Plastic Surgeon
Instagram: drangeloskaratzias, renuvionbydrkaratzias

Tags δρ. αγγελος καρατζιας, Ομορφια, Σώμα, συσφιξη, Renuvion, body, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0170 s // Total time: 0.0173 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X