Έμιλυ Γιολίτη: Τα πρώτα της λόγια στο instagram μετά την ανάληψη των υπουργικών της καθηκόντων!


Έμιλυ Γιολίτη: Τα πρώτα της λόγια στο instagram μετά την ανάληψη των υπουργικών της καθηκόντων!

Έτοιμη για αυτή τη μεγάλη πρόκληση στην καριέρα της

Χθες πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της Έμιλυς Γιολίτη και ανέλαβε επίσημα τα ηνία του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης.

Διαβάστε ακόμα: Η Έμιλυ Γιολίτη απογείωσε την κομψότητα στην ορκωμοσία για την ανάληψη των νέων της καθηκόντων

Κατόπιν, η ίδια θέλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram να ευχαριστήσει και μέσω των κοινωνικών δικτύων τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την  εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό της, επισημαίνοντας πως θα πράξει τα βέλτιστα.

“Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που με εμπιστεύθηκε να υπηρετήσω το υπέρτατο αγαθό της Δικαιοσύνης. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ενώ προΐσταται πολλών και σημαντικών τομέων, δεν έχει σαφές περίγραμμα, οι αρχές και αξίες που εκπροσωπεί και διαφυλάσσει, είναι διάχυτες σε κάθε δομή του πολιτειακού μορφώματος. Γι΄ αυτόν ακριβώς το λόγο θα αναζητήσω τις ευρύτερες δυνατές συναινέσεις προκειμένου να επιτύχουμε ένα ισχυρό κράτος δικαίου, σε όλες του τις εκφάνσεις, όπου οι πολίτες θα νιώθουν εμπιστοσύνη, ασφάλεια και ισονομία”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευσε την εικόνα, με δεκάδες σχόλια διαδικτυακών της φίλων να της εύχονται καλή σταδιοδρομία στα νέα της καθήκοντα.

Tags εμιλυ γιολιτη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, υπουργος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0192 s // Total time: 0.0195 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X