Το τέλειο ξανθό μπορείς να το αποκτήσεις και μόνη σου στο σπίτι


Το τέλειο ξανθό μπορείς να το αποκτήσεις και μόνη σου στο σπίτι

Καλωσόρισε τις νέες βαφές Syoss Oleo Intense χωρίς αμμωνία με έλαια για έντονη περιποίηση και διάρκεια χρώματος.

Oι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν να εκφράζονται μέσα από το ξανθό χρώμα στα μαλλιά τους, αποδίδοντας το μήνυμα ότι εξακολουθεί να είναι μέχρι και σήμερα το πιο ποθητό χρώμα. Το απόλυτο ξανθό είναι μια δήλωση μόδας και τόλμης που αναμφισβήτητα ξεχωρίζει μέσα από το πλήθος! Πώς όμως μπορούμε να γνωρίζουμε ποια είναι η κατάλληλη απόχρωση ξανθού που ταιριάζει απόλυτα στην επιδερμίδα και το πρόσωπο μας;

Τους καλοκαιρινούς μήνες τείνουμε να επιλέγουμε ανοιχτά χρώματα για τα μαλλιά μας με αποτέλεσμα να πρέπει να ακολουθούμε καθημερινά μια σειρά από τακτικές και συμβουλές για την διατήρηση του χρώματος μας. Η ιδανικότερη λύση για την διατήρηση του χρώματος αποδίδοντας μας το ικανοποιητικό αποτέλεσμα που μας αξίζει, είναι η χρήση προϊόντων που αυξάνουν τις πιθανότητες καθημερινά, ούτως ώστε να διαθέτουμε υγιή μαλλιά.

Υποδεχθείτε τις νέες βαφές Syoss Oleo Intense χωρίς αμμωνία με έλαια για έντονη περιποίηση και διάρκεια χρώματος. Για την ανάδειξη του γοητευτικού ξανθού και της αυτοπεποίθησης σας ενισχυθείτε με τις νέες βαφές οι οποίες εγγυώνται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ακόμα και από το σπίτι. Τώρα με τις νέες βαφές Syoss Oleo Intense μπορούμε να αποφύγουμε την καθιερωμένη μας επίσκεψη στο κομμωτήριο ενώ ταυτόχρονα να αποκτήσουμε την σωστή ξανθή απόχρωση που μας ταιριάζει.

Το Syoss παρουσιάζει τις νέες βαφές Oleo Intense με φόρμουλα διπλής δράσης: 1) το έλαιο που περιέχει εισχωρεί στο εσωτερικό της τρίχας για μέγιστη ένταση και διάρκεια χρώματος, ενώ 2) προσφέρει εντατική περιποίηση στα μαλλιά κατά την διάρκεια της βαφής. Παράλληλα, η μαλακτική τους κρέμα περιέχει το περιποιητικό έλαιο Argan, γνωστό για τις ιδιότητες του να αφήνει τα μαλλιά απαλά και λαμπερά. Όλες οι αποχρώσεις του ξανθού μπορούν να προστατευτούν καθώς και να αποφύγουν τις ανεπιθύμητες κιτρινίλες που δημιουργούνται μέσα από καλοκαιρινούς παράγοντες όπως, την πισίνα, τη θάλασσα και την έντονη έκθεση τους στον ήλιο.

Ανακαλύψτε τις νέες ξανθές αποχρώσεις της μόνιμης βαφής Syoss Oleo Intense:

Καστανόξανθο σαντρέ

Είναι απόλυτα ψυχρό και ταιριάζει σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και πρόσωπα. Χωρίς αμμωνία με έλαια και τεχνολογία double oil booster.

Ξανθό ανοικτό μπέζ

Η απόχρωση ξανθό μπεζ δίνει ένα πολυτονικό αποτέλεσμα, σε ψυχρούς ξανθούς τόνους, γεμάτο λαμπερά ρεφλέ. Χωρίς αμμωνία με έλαια και τεχνολογία double oil booster.

Ξανθό πολύ ανοικτό σαντρέ

Είναι το καθαρά ψυχρό ξανθό που πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή να ταιριάζει με τους χρωματισμούς του δέρματος – ανοικτά χρώματα. Χωρίς αμμωνία με έλαια και τεχνολογία double oil booster.  

Ανανεώστε τη καλοκαιρινή σας διάθεση και αποκτήστε το ξανθό που σας αξίζει με τις νέες βαφές Syoss Oleo Intense. Το Syoss προσφέρει ολοκληρωμένη επαγγελματική περιποίηση σε προσιτή τιμή ενώ σας δίνει αποτέλεσμα και ποιότητα σαν να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο!

Το Syoss αντιπροσωπεύει την επαγγελματική απόδοση στο λιανικό περιβάλλον φέρνοντας τις τελευταίες τάσεις, τεχνολογίες και εφαρμογές στον καταναλωτή – όλα τα προϊόντα αναπτύχθηκαν και δοκιμάστηκαν από επαγγελματίες κομμωτές!

Tags Syoss Oleo Intense, μαλλιά, βαφες, βαφη, Ομορφια, Syoss, hair, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9900 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3676 s // Total time: 2.3576 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X