Η Wolt έφτασε και στη Λάρνακα!


Η Wolt έφτασε και στη Λάρνακα!

Διαβάστε αναλυτικά

Έχουν κλείσει ήδη 6 μήνες από την άφιξη της Wolt στην Κύπρο και μετά τη Λευκωσία και τη Λεμεσό, η διάσημη online πλατφόρμα παραγγελίας φαγητού έβαλε στον χάρτη της και τη Λάρνακα, δίνοντάς μας την ευκαιρία να παραγγείλουμε τα καλύτερα και στην πόλη του Ζήνωνα! Από νωρίς το πρωί, μέχρι αργά το βράδυ, η Wolt διανέμει σε όλη την πόλη γεύσεις που συζητάμε και αγαπάμε, από τα πιο in στέκια της.

Είτε πρόκειται για γεύμα στο σπίτι ή το γραφείο είτε πρόκειται για γεύμα στους εξωτερικούς χώρους που συχνάζουμε, όπως το πάρκο της γειτονιάς, η Wolt μας παραδίδει αυτό που επιθυμούμε εύκολα και σύντομα!

H διαδικασία της παραγγελίας διαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα και γίνεται online, μέσω του app (το οποίο βρίσκουμε σε AppStore και GooglePlay) ή του website της Wolt. Η υπηρεσία της live παρακολούθησης μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται η παραγγελία μας, ενώ για οποιαδήποτε απορία έχουμε σχετικά με την όλη διαδικασία, οι άνθρωποι της Wolt είναι πάντοτε πρόθυμοι να μας εξυπηρετήσουν μέσω chat. Ακόμα, το application της Wolt μας προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής της παράδοσης της παραγγελίας μας χωρίς επαφή.

Μπορείτε να δείτε εδώ όλες τις συνεργασίες της Wolt στη Λάρνακα. Ξεχωρίζει αυτή με τα Starbucks, τα οποία η Wolt φέρνει αποκλειστικά στην πόρτα μας, αλλά και με τα Βάλτου Ρίγανη, Estrella, New York Sweets, Kalamaki Bar και Hans & Gretel.

Για εμάς που θέλουμε να ξέρουμε ακριβώς πώς θα είναι το φαγητό που θα φάμε, η Wolt διαθέτει φωτογραφίες για κάθε τι που παραγγέλνουμε προσφέροντάς μας τη δυνατότητα να έχουμε εικόνα όλων των επιλογών που προσφέρει.

Και το καλύτερο; Μπορούμε να μοιραστούμε τον προσωπικό μας κωδικό της πλατφόρμας με φίλους ή γνωστούς, οι οποίοι κερδίζουν €5 στην πρώτη τους παραγγελία, ενώ εμείς κερδίζουμε €5 στην επόμενή μας παραγγελία.

Αν δεν έχετε δοκιμάσει ακόμη την Wolt, κάντε τώρα την πρώτη σας παραγγελία και κερδίστε 7€ έκπτωση χρησιμοποιώντας τον κωδικό "LOVELARNACA".

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες delivery της Wolt στην Κύπρο και για να μάθετε τις νέες συνεργασίες που έρχονται στη Λάρνακα, επισκεφθείτε το wolt.com και τις σελίδες της πλατφόρμας στο facebook και στο instagram.



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6569 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3219 s // Total time: 2.9787 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X