Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Φόρεσε μπικίνι και απαντά σε αρνητικό σχόλιο που άκουσε για τα κιλά της [εικόνα]


Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Φόρεσε μπικίνι και απαντά σε αρνητικό σχόλιο που άκουσε για τα κιλά της [εικόνα]

Η παρουσιάστρια τρείς μήνες μετά τη γέννηση του γιου της επανήλθε στα φυσιολογικά της κιλά.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου η οποία έγινε για δεύτερη φορά μανούλα στις 7 Μαΐου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον σύζυγό της και τα δυο της παιδιά, Αριάδνη και Νικόλα.

Η παρουσιάστρια αμέσως μετά την γέννηση του γιου της επέστρεψε στην καθημερινή της ρουτίνα ενώ ο ερχομός του νέου μέλους της οικογένειας δεν την κράτησε στο σπίτι! Αντιθέτως, όλοι μαζί απολαμβάνουν τις εξόδους τους είτε με φίλους είτε μόνοι.

Διαβάστε ακόμα: Kωνσταντίνα Ευριπίδου: Η διασκεδαστική βόλτα της Αριάδνης μαζί με τον μικρό Νικόλα

Μόλις 17 μέρες μετά τον τοκετό, ακομπλεξάριστη μας είχε δείξει το σώμα της φορώντας ολόσωμο μαγιό ενώ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε βρέθηκε σε ξενοδοχείο του Πρωταρά και για πρώτη φορά δημοσίευσε φωτογραφία της με μπικίνι απαντώντας παράλληλα και σε μια κυρία που την άκουσε να σχολιάζει τις νέες μανούλες που μόλις γεννήσουν ανεβάζουν φωτογραφίες για να αποδείξουν πως δεν έχουν βάλει κιλά.

"Το σώμα μιας γυναίκας λοιπόν με όλες τις αλλαγές του, σε όλες τις φάσεις της ζωής της ΟΠΩΣ κι αν είναι... δεν είναι πάντα το ίδιο, όμως για ΟΛΕΣ να ξέρεις υπάρχει κάποιος λόγος γι΄ αυτό που βλέπεις... Τις προάλλες άκουσα κάποια κυρία που έκανε το σχόλιο 'είναι γελοίο οι γυναίκες μόλις γεννήσουν να ανεβάζουν φωτογραφίες για να αποδείξουν ότι δεν έβαλαν κιλά και ότι έχουν ωραίο σώμα'… όχι λοιπόν δεν είναι έτσι..". η συνέχεια σήμερα στο προσωπικό της blog. Δείτε την εικόνα:

 

Tags Κωνσταντίνα Ευριπίδου, κιλά, Σώμα, μαγιο, μπικινι, διασημοι, showbiz κύπρος, hot news, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1265 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4502 s // Total time: 2.5767 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X